УКРАЇНСЬКА МОЛОДЬ ПРОТИ РОСІЙСЬКОГО КАПІТАЛУ

10 квітня 2017, 00:51
Власник сторінки
0
100

Днями в Києві, невідомими патріотами, було здійснено ряд нападів на проросійські установи, зокрема відділення російських банків.

Відповідальність за ці дії взяла на себе організація "Авангард Української Молоді". Як зазначають самі активісти: "Ми, Авангард української молоді, пропонуємо представникам російського бізнесу добровільно закрити свої установи та підприємства у нашій країні. Кожен банк ворожої держави. кожна російська автозаправка, або будь-яка інша подібна установа в Україні - це елемент економічної війни проти нас. Кожна гривня російському банку - це куля в українського солдата. Час розмов закінчився - ми переходимо до дій. Забирайтеся геть - або ми знищимо вас. 

Як бачимо, нестабільна політична ситуація, деребан української національної економіки, постійна корупція та беззубість політичної верхівки, змушує простих людей до радикальних дій. Доки в Києві народні обранці набивають  кишені кровавими грошима - на Сході, у боротьбі з російськими окупантами, гинуть найкращі сини України. Більше того, в той час, як весь світ визнав військову агресію проти нашої країни, з боку РФ, ми, чомусь, досі продовжуємо підтримувати з ним дипломатичні відносини. Ми продовжуємо торгівлю на ринку ледь не у всіх сферах економіки. Цікава ситуація виходить, Росія - ворог, Путін - окупант, але влада наполегливо продовжує співпрацю з цією державою! Звичайно, мені надто далеко до високих чиновницьких кабінетів. Куди нам, простим людям, вказувати всезнаючим обранцям, що саме варто робити та як правильно керувати державою. Вони все давно продумали і мають план "перемоги". Не це нам кажуть кожного дня у новинах? Кожен випуск нас "годують" черговою порцією мирної перемоги! А те що у кожному українську місці по десять російських банків абсолютно нікого не хвилює. Саме тому думаюча молод все активніше береться за протидію окупанту. Ми повинні зрозуміти одне, боротьба з окупантом ведеться не тільки на далекому Донбасі. Кожного дня купуючи російський товар ми стаємо співучасниками вбивства українського солдата, кожного разу кладучи депозит у російський банк, ми вкладаємо власні гроші в російську економіку. Найкращим варіантом для нашої держави в даній ситуації є націоналізація всіх російських установ, яка забезпечить значне поповнення державного бюджету - але нинішня слабка і корумпована влада не готова на такі кроки.  
Якщо  кожен небайдужий приєднається до викорінення ворожого бізнесу в нашій країні то ми врятуємо сотні життів українських воїнів. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.