3.6. Про метизы. Или про болт, положенный министром образования Украины

09 квітня 2017, 11:47
Власник сторінки
Преподаватель Вуза
0
327

на обращения гражданина по фактам нарушений в ВУЗе -2



Не дождавшись ответа на свое последнее обращение к министру образования Украины (3.5), я обратился к прокурору г. Киева с просьбой уведомить министра образования о необходимости выполнения закона "Про звернення громадян".


В отличие от министра образования, ответ из прокуратуры г. Киева не заставил себя долго ждать. Прокуратура отреагировала четко. За что ей большое спасибо.


На мой запрос был дан исчерпывающий ответ, а копия моего запроса была направлена в Секретаріат Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.


Прокурору міста Києва
Говді Роману Михайловичу

Прокуратура міста Києва
03150, вул. Предславинська, 45/9

доцента кафедри програмування та захисту інформації
Центральноукраїнського національного
технічного університету
Смірнова Володимира Вікторовича,


«Про порушення закону України
"Про звернення громадян"
міністром освіти України»

Вельмишановний Роман Михайловичу,

звертаюся до Вас з метою довести до вашого відома факти порушення моїх законних прав гарантованих мені законом України "Про звернення громадян" з боку міністра освіти України Гриневич Лілії Михайлівни.

1. Мною 30.11.2016 р. на ім'я міністра освіти Гриневич Л.М. було подано заяву:
«Про зневажливе ставлення до результатів перевірки ДІНЗ, порушення ліцензійних умов, порушення Кодексу законів про працю, порушення норм етики по відношенню до підлеглих, свавілля завідувача кафедрою та безправ'я доцентів кафедри ПЗІ в КНТУ».

Факт вручення заяви зафіксований в поштовому повідомленні про вручення кореспонденції адресату (Додаток 1-1).
До теперішнього моменту відповідь на моє звернення мені не надана.

2. Мною на ім'я міністра освіти Гриневич Л.М. було подано заяви:
«Про рукоприкладство і примушення підлеглого до суїциду з боку зав. кафедрою ПЗІ ЦНТУ, бездіяльність ректорату ЦНТУ, та високу ймовірність виникнення резонансної надзвичайної події в ЦНТУ» від 21.12.2016 р.
і
"Про бездіяльність керівництва ЦНТУ щодо кримінально караних діянь, що вчиняються посадовою особою державної установи" від 30.12.2016 р. (відправлено 5.01.2017 р.)

Факт вручення заяв зафіксований в поштових повідомленнях про вручення кореспонденції адресату (Додатки 1-2, 1-3).

До теперішнього моменту відповідь на мої звернення мені не надана.
У моїх зверненнях викладалися факти порушень в навчальному процесі ЦНТУ і факти адміністративного, морального і фізичного переслідування викладачів з боку посадової особи державної установи.

Статтею 15 (Розгляд заяв) і статтею 20 (Термін розгляду звернень громадян) закону України «Про звернення громадян» визначено порядок розгляду звернень та терміни надання відповіді на звернення протягом одного місяця.

Таким чином:

1. Має місце бездіяльність міністра освіти України щодо розгляду викладених мною в зверненнях фактів порушень, що порушує вимоги статті 15 закону України «Про звернення громадян».

2. Міністром освіти України порушено вимоги статті 20 закону України «Про звернення громадян», в частині терміну надання відповіді заявнику.

Прошу:

Повідомити міністра освіти України Гриневич Л.М. про необхідність виконання вимог статей 15 та 20 закону України «Про звернення громадян» щодо термінів розгляду заяв і надання відповідей за результатом їх розгляду заявнику.

З глибокою повагою,

                                                                      В.В. Смірнов

20.03.2017.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.