1.29. Аттестация: Продолжение эпопеи - 1

20 березня 2017, 18:42
Власник сторінки
Преподаватель Вуза
0
122

Эпопея с аттестацией обещает быть весьма бурной. С большой долей вероятности аттестационное дело будет рассматриваться в МОН Украины, как сейчас рассматривается вопрос со стажировкой Н.В.Смирновой.

Большая вероятность рассмотрения аттестационного дела в суде. (Есть прецедент рассмотрения моего судебного иска в Окружном Административном суде г.Кировограда, обусловленного элементарным невыполнением зав. кафедрой ПЗИ распоряжений ректора ЦНТУ).

Похожая ситуация назревает и сейчас, но с тупой агрессией со стороны Смирнова О.А. и его окружения в отношении Смирновой Н.В. К чему это приведет - будем посмотреть(с).

1 серия: Вынесение зауваження за невыполнение тупого и незаконного распоряжения.

Мною написано обращение к ректору ЦНТУ по этому факту, в ответ был послан.


Голові атестаційної комісії,
ректору
Центральноукраїнського національного
технічного університету
Черноволу М.І.

доцента кафедри програмування
та захисту інформації
Смірнова В.В.

e-mail: swckntu@rambler.ru
тел: 0982727445

«Про перевищення повноважень і
адміністративне переслідування
з боку зав. кафедрою ПЗІ О.А.Смірнова»

Заява

Представляючи інтереси доцента Смірнової Н.В. звертаюся до Вас з приводу перевищення своїх повноважень завідувачем кафедри ПЗІ Смірновим О.А. і продовження ним адміністративного переслідування доцента Смірнової Н.В.

У відповідності до Вашого наказу, в кінці квітня буде проходити планова атестація викладачів ЦНТУ.
Для проходження атестації необхідно оформити відповідні документи і матеріали, що підтверджують набрані бали відповідно до критерію.

На оформлення документів, на їх перевірку, усунення помилок і неточностей, а також на підписання документів необхідний певний час.

Однак, зав. кафедрою ПЗІ Смірнов О.А. своїм рішенням зобов'язав доцента Смірнову Н.В. надати йому повністю оформлену і підписану атестаційну справу до 13.03.2017 р. (Майже за півтора місяці до проведення атестації - Додаток 1).

Доцент Смірнова Н.В. ретельно оформила свою атестаційну справу, але до 13.03.2017 р. повністю підписати її не встигла через завантаженість аудиторними заняттями (проведенням лабораторних робіт - більше всіх по кафедрі ПЗІ).

Повністю оформлена, з усіма підписами атестаційна справа Смірновою Н.В. була представлена зав. кафедрою ПЗІ Смірнову О.А. вранці 15.03.2017 р.

Смірнов О.А. оголосив доценту Смірновій О.А. чергове зауваження щодо невиконання його розпорядження щодо надання атестаційної справи в зазначений ним термін.

Звертаю Вашу увагу на те, що Смірнов О.А. не наділений повноваженнями давати необгрунтоване здоровим глуздом розпорядження аттестуємому для термінового оформлення атестаційної справи за півтора місяці до проведення атестації.

Винесене ним чергове (* - дцяте за рахунком) зауваження Смірновій Н.В є черговим фактом адміністративного переслідування, яке триває з боку Смірнова О.А..

Прошу:

Припинити адміністративне переслідування доцента Смірнової Н.В. з боку зав. кафедрою ПЗІ Смірнова О.А.


16.03.2017. В.В. Смірнов


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: КНТУ-Елисаветград
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.