Фестиваль Baby Shоwer - свято для майбутньої мами!

10 березня 2017, 09:13
Власник сторінки
0
32
Фестиваль Baby Shоwer - свято для майбутньої мами!
Вручення переможцю книги "Ви та Ваш малюк" від Благодійного фонду "Об'єднання світових культур" (UWCF)

БФ «Об'єднання світових культур» справедливо можна віднести до дитячих благодійних фондів.

БФ «Об'єднання світових культур» справедливо можна віднести до дитячих благодійних фондів. Всі проекти, все що ми робимо - це для дітей, з дітьми і для їх майбутнього! І, мабуть, на сьогодні ми єдині в Україні, хто думає про маленьких янголят навіть до їх народження. І все, завдяки нашим партнерам - проекту МамаWOW і його керівнику Наталії Рибачик. До Дня весни і жіночності традиційно кожна жінка чекає подарунків, а вагітна жінка - особливо. Тому найпозитивніші емоції перед народженням маленького чуда можна було отримати кожній учасниці фестивалю Baby Shower-2017.

Дослівно Baby Shower (Бейбі Шауер) перекладається як «дитячий душ», а точніше «дощ», адже майбутню маму в цей день буквально «поливають» подарунками. Дуже милими і тематичними. Ця приємна традиція прийшла в Україну з Америки, і вже дуже популярна в Західній Європі.

Це було, дійсно, свято для матусь! Протягом всього дня захід відвідало понад 300 осіб. Зібралися майбутні і молоді матусі, яких об'єднує любов до діток і бажання створити їм щасливе майбутнє. Ніхто не залишився без подарунків, були фотозони, а головне - спілкування. Досвідчені матусі і фахівці ділилися цінним досвідом та корисною інформацією, яка може стати в нагоді молодій матусі. Найбільший ажіотаж був навколо слінгоконсультацій та експерта з грудного вигодовування від компанії «Молочні ріки». А яскраві моменти свята ловили Громадське дитяче інтернет-телебачення і радіо «Веселка» та продюсерський центр Babyphotosta

Родзинкою свята став розіграш двох книг від United World Cultures Foundation з ексклюзивного мільйонного видання «Енциклопедія для батьків» під назвою «Ви і Ваш малюк». У 2013 році загальний тираж Енциклопедії досяг одного мільйона примірників. Книга унікальна тим, що дає практичні рекомендації з питань планування сім'ї, підготовки до пологів, грудного вигодовування, правильного харчування, догляду за дитиною, виховання та розвитку дитини до 7 років. Видається під егідою Міністерства охорони здоров'я України.

 

Також не залишився поза увагою флешмоб від БФ «Об'єднання світових культур» на тему «Чужих дітей не буває». Гості свята в знак підтримки діток-інвалідів створили плакат, де і дорослі, і діти обводили свою долоню, щоб продемонструвати відкритість і прагнення до паритетного спілкування з дітками з обмеженими можливостями. «Ми повністю підтримуємо ідею інклюзивної освіти. Але на Baby Shower наш фонд більше хотів привернути увагу до іншого аспекту - щоб не було меж в спілкуванні дітей України і всього світу. Крім того, такі фестивалі повинні стати доброю традицією в усіх регіонах України. Адже мамі так необхідно відчувати підтримку на всіх етапах дорослішання дитини. А святкова і тепла атмосфера дарує позитивні емоції і заряджає позитивом. Сподіваємося, що цей миле свято прикрасило час очікування малюка і подарувало приємні емоції. Щаслива і задоволена мама - здоровий малюк і легкі пологи» - вважає виконавчий директор UWCF Олеся Тарасенко.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: фестиваль,благодійність
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.