"Надія нації 2017"

17 березня 2017, 13:34
Власник сторінки
0
50
 Надія нації 2017
"Надія нація 2017"

15 березня в Міжнародному конгрес-центрі «Український дім» відбувся фестиваль «Надія нації», ініціований Ukrainian people. Дорослі змогли подивитися на наше майбутнє… На велике майбутнє України, що ви

Українські діти найталановитіші і кожен подібний фестиваль це щоразу підтверджує – своїми піснями та хореографічними номерами юні таланти ані на мить не дозволили глядачам відвернути увагу від сцени. Крім виступу талановитих дітей, відбувся показ модних партнерів – маленькі учасники дефілювали на подіумі у вишуканих вбраннях від ТМ «Синій Льон» та ТМ «Пара Solo», а українські зірки вийшли у одязі від дизайнеру Оксани Полонець.

«Я особисто і уся команда «Ukrainian People» дякуємо кожному з вас за наших дітей, за те, що ви долучили їх до нашого фестивалю. Тому що саме від батьків залежить, якими цінностями будуть керуватися майбутні будівничі нашої держави», — говорить Тетяна Петракова, засновник Ukrainian People.

Ведучі заходу: Роман Михно та Анна Солнцева, Мелиса Омероглу та Каріна Ільіна.

«Фестиваль «Надія нації 2017″ — неймовірне свято дитячої краси та таланту. Ми пишаємося тим, що стали партнерами такого грандіозного заходу! Такі ініціативи об’єднують та надихають дітей, якими Україна обов’язково буде пишатися», — говорить виконавчий директор Благодійного фонду «Об’єднання Світових Культур» Олеся Тарасенко.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: дети,благотворительность
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.