Реформи МОЗ чи боротьба з вітряками?

11 лютого 2017, 10:35
Власник сторінки
0
142
Реформи МОЗ чи боротьба з вітряками?

Нові реформи та старі схеми, зміни так і не відбулись.

   Кожного дня, ми читаємо про вигадане покращення та реформи ,які неодмінно змінять нашу систему, але кожна реформа - це нова, більш універсальна схема відмивання коштів "по-новому". 
    Уляна Супрун голосно закликає до змін, наполягає на дотриманні всіх протоколів. А по факту ми маємо таку ситуацію, що людину можна врятувати не по протоколу, але тоді лікар понесе відповідальність , а якщо ж людина помре, а лікар дотримався протоколу ,то лікар зробив все що міг.   В результаті ми вже бачимо картину, коли медики вагаються між реаліями та протоколами. 
      З минулого року мені довелось дуже багато набігатись по лікарням та побачити покращення зсередини,як воно є: пологові будинки не забезпечені препаратами, непотрібні та дуже дорогі аналізи роблять лише в приватних клініках , корупція на всіх рівнях і т.д   Але сьогодні переді мною стала проблема з вакцинацією моєї дитини.  Як виявилось, комбінована вакцина "Пентаксим" , відсутня в районних поліклініках, вона іноді з"являється, а потім зникає. Якимось дивним чином до державних поліклінік вона не доходить в повному обсязі, а от в деяких приватних вона завжди в наявності.  Замість неї МОЗ пропонує робити іншу, сумнозвісну "АКДС", яку напевне жодний працівник МОЗу не зробив своїм дітям. Подавши скаргу на гарячу лінію з приводу незабезпеченності дитячими препаратами поліклініку , МОЗ вирішили з себе зняти відповідальність і звісити її на мого дільничого педіатра та медсестру.       А тепер в мене виникає питання, чи відбулись зміни в МОЗ ?  Чи Раїса Богатирьова передала естафету Уляні Супрун? 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: реформы,вакцинация,Україна,міністерство охорони здоров'я України,байдужість
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.