В Криму відновиться українське телебачення

17 січня 2017, 17:26
Власник сторінки
2
144
В Криму відновиться українське телебачення

Наше завдання – відновлення трансляції українських національних телеканалів на півострові.

Вежа, з якої Україна здійснюватиме телевізійне мовлення на територію Криму, продовжує будуватися на Чонгарі і вже сягає висоти в 116 метрів! У наших планах – 150-метрова споруда на кордоні з окупованим Кримом.

У Криму та РФ з цього приводу вже спостерігається справжня істерика. Лунають навіть погрози знищити телевежу, яку російські ЗМІ вже назвали… «американською» променевою баштою)).

Ворог боїться правди, а значить ми на вірному шляху. Крок за кроком ми рухаємося до реінтеграції інформаційного простору Криму. У червні 2016 року ми вже відновили українське радіомовлення у Криму з іншої вежі поблизу адмінкордону. У вересні провели пряму лінію із кримчанами в радіоефірі. На черзі – повернути Україні телевізійний простір на території півострова.

Люди у Криму мають знати правду про війну та інформацію про життя України без кремлівської брехні. І ми виконаємо це завдання, пропри погрози та нісенітниці окупантів. У Джанкої, Красноперекопську та Сімферополі скоро лунатиме «Слава Україні», а згодом і «Героям слава!»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.