Предстоятель УПЦ зустрівся з радником Голови СБУ та українськими військовими

05 січня 2017, 12:55
Власник сторінки
1
72
Предстоятель УПЦ зустрівся з радником Голови СБУ та українськими військовими

Українські військові (кіборги) та представник СБУ привітали Предстоятеля УПЦ з прийдешніми Різдвяними святами та розповіли для ЗМІ про співпрацю Церкви та Держави по визволенню українських полонених.

4 січня 2017 року Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій прийняв у своїй резиденції на території Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври радника голови Служби Безпеки України Тандіта Юрія Вікторовича та військовослужбовців, захисників Донецького аеропорту. 

Старший лейтенант Білошицький Сергій Констянтинович, який у складі 90-го окремого аеромобільного батальйону захищав Донецький аеропорт, подякував Його Блаженству  його товариша по службі Тараса Колодія та передав Предстоятелю подарунок.

«Від нашого Житомирського братства хочемо подарувати Вам прапор. Тут підписалися хлопці, які служили у спеціальній розвідці 90-го окремого аеромобільного батальйону. Багато хто з них брав участь у Всеукраїнському хресному ході влітку. Хлопці передавали Вам вітання і бажали довгих років життя. Дуже Вам дякуємо!».

Дивіться повне відео з зустрічі та брифінгу:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.