Ту-154: світ – сумує, Україна – радіє

27 грудня 2016, 08:14
Власник сторінки
1
441
Ту-154: світ – сумує, Україна – радіє

Коли трапляються такі трагедії, весь світ забуває про проблеми у двосторонніх відносинах, про різні точки зору, про геополітичне протистояння, про санкції і протидію. Світ співчуває.

Катастрофа Ту-154 над Чорним морем – страшна трагедія, що зачепила серця людей по всьому світі. Загинуло 92 особи, з них 64 – творчі люди,  колектив ансамблю Александрова, улюбленого  населенням пострадянського простору ще з часів СРСР, а також журналісти кількох російських телеканалів, 8 військових. У Росії – траур, ці смерті зачепили душі кожного росіянина.

Коли трапляються такі трагедії, весь світ забуває про проблеми у двосторонніх відносинах, про різні точки зору, про геополітичне протистояння, про санкції і протидію. Світ співчуває і виражає свій жаль чужому горю. Світ небайдужий.

Сьогодні Росія приймає слова співчуття з різних куточків світу, на рівні державному і на рівні простих громадян, що співпереживають втрату разом із росіянами.

"Єдина країна", що не співчуває чужому горю – це наша "Єдина країна" – Україна. "Незалежні" інформаційні агентства очорнюють пам'ять загиблих. Коментарі у соціальних мережах, а також на сайтах інформаційних агентств жахають:

"Питання: звідки може взятися жаль…"  (коментар на сайті "Сьогодні.ua")

"Висновок! Вбивати москалів як скажених собак, скрізь і завжди, у будь-який спосіб (ліпше ще маленькими) - справа шляхетна і надзвичайно корисна." (коментар на сайті "Українська правда")

"Зрозумійте просту арифметику, чим менше к-а-ц-а-п-і-в ходитиме землею, тим краще для всієї України. " (коментар на сайті "Кореспондент")

"Бажаю їм (москалям) кожен день таких сюрпризів, поки не вимруть всі зазомбовані" (коментар на сайті 24.ua)


Люди, ви що! Схаменіться! Загибли люди! Невже ви вже настільки втратили людяність, що можете радіти чужому горю. Таке може трапитися будь з ким. Сотні, а то й тисячі сімей втратили своїх близьких людей. Таке враження, що ми з цивілізованої країни перетворилися на первісних людей, втративши усі духовні цінності та людську подобу. Серце крається від сорому за свій народ. Мої співчуття родинам загиблих.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина-Россия,Ту-154
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.