Батьківщина і Опозиційний блок не голосували за Держбюджет воюючої України

21 грудня 2016, 11:26
Власник сторінки
0
85

Дуже показово, які політичні сили не голосували за проект Державного бюджету

Прийнятий сьогодні вночі Державний бюджет на 2017 рік, це перш за все - бюджет воюючої країни. Ми не мали права його не прийняти. Дуже показово, які політичні сили не голосували за проект Державного бюджету - це фракції ВО "Батьківщина" та Опозиційного блоку у повному складі. Ці московські зозулі не хотіли фінансування української армії.

Звичайно, держбюджет, на жаль, не такий, яким би його хотіла бачити Радикальна партія Олега Ляшка. Проте ряд наших вимог до нього був врахований Урядом: це створення експортно-кредитного агентства, що дає поштовх перетворення української економіки з сировинно-кредитної на промислову, збереження відсоткової ставки оподаткування землі на рівні 6% замість запланованих Урядом 15%, введення безкоштовних ліків, підвищення вдвічі мінімальної заробітної плати, підвищення пенсій. Все це дозволить покращити рівень життя населення та зміцнити українську економіку в наступному році


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: бюджет,бюджет Украины,державний бюджет
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.