Прихильники "Кропивницького" в чергове побили людину

16 грудня 2016, 19:01
Власник сторінки
1
787
Прихильники  Кропивницького  в чергове побили людину
Козуб погрожує перехожому

У Кіровограді знову неспокійно. Активіст Ігор Козуб, якого жителі Кіровограда запам'ятали, як активного противника назви "Єлисаветград", знову "мутить воду".

У Кіровограді знову неспокійно. Активіст Ігор Козуб, якого жителі Кіровограда запам'ятали, як активного противника назви "Єлисаветград", знову "мутить воду". 

16 грудня Козуб разом із двома іншими активістами пікетував Кіровоградське обласне управління СБУ з транспарантами «СБУ, хто зупинить сепаратизм?» та «Просрали Донбас, просеремо Кропивницький?». Учасники акції протесту, за їх словами, намагалися звернути увагу СБУ на збори прихильників Єлисаветграда, які в понеділок відбулися в БК "Радій" і, на думку трьох активістів, мали ознаки сепаратизму. 


Козуба і його товаришів оточили кілька полісменів та працівників СБУ, очевидно, щоб уберегти від кіровоградців, які гнівно реагували на заклики протестуючих. Один із чоловіків, який проходив мимо, викрикнув фразу "Ви всі хворі на голову!" за що був побитий активістами. 


Сам потерпілий, який отримав травми обличчя, коментувати ситуацію відмовився, але журналісти взяли до відома даний інцидент - отже, ганебний випадок не залишиться без реакції громадськості.

Порушувати демократичні принципи і відверто збурювати громадськість Ігору Козубу не вперше - одіозний "активіст на пенсії" "засвітився" в багатьох скандалах.  Він почав свою "кар'єру" у Ленінському райкомі комуністичної партії на посаді інструктора відділу пропаганди та агітації, пізніше був слухачем Вищої комуністичної партшколи у Києві, працюючи на цій посаді до 1991 року. Завжди вів дуже активну політичну діяльність. За 90-ті та 2000-ні Козуб змінив 6 політсил. Зокрема, зі скандалом був виключений з партії "Удар" після того, як стало відомо про розкрадання партійних коштів, до чого він, ймовірно, мав прямий стосунок.


Останнім часом Ігор Козуб очолює ГО "Комітет відновлення історичної справедливості" із діяльністю якого пов'язана основна маса його "подвигів". За словами одіозного активіста, головне завдання його громадської організації: "Не допустити перейменування Кіровограда на "Єлисаветград". Зокрема, в першій половині 2015 року, Козуб погрожував кіровоградцям війною. Це сталося під час громадських слухань, присвячених перейменуванню Кіровограда, які відбулися в міськраді влітку 2015 року. 

Крім того, на пікетуванні СБУ засвітився керівник одного із відділів Кіровоградської міської ради Сергій Запорожан, який раніше очолював міську організацію партії "Свобода". Що робив чиновник на пікетуванні державної будівлі та ще й у робочий час (мітинг проходив об 11.00)?


На разі залишається тільки чекати на реакцію правоохоронних органів. Хоча з огляду на те, як Ігору Козубу і компанії не раз сходили з рук його "акції", на адекватні дії правоохоронців поки що сподіватися годі. 

Далі буде...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ,ВО Свобода,пикет,Кировоград,избиение,Кропивницкий
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.