Для херсонського "Окупаційного блоку" "ряжені" потрібні тільки триколорнуті

05 грудня 2016, 15:17
Власник сторінки
IT
0
124
Для херсонського  Окупаційного блоку   ряжені  потрібні тільки триколорнуті

Я вже описував ситуацію з виділенням грошей на новостворене громадське формування грошей з бюджету. За них активно виступав "Окупаційний блок". Ось порівняння позиції в 2 випадках з різницею в 1 рік.

Ну по-перше ось ще матеріал про організацію з керівником, що в 2014-2015 роках поширював сепаратистські ідеї (Руслан Захаров): http://fakti.ks.ua/svezhie-novosti/12283-novye-podrobnosti-o-somnitelnoy-organizacii-kotoraya-mozhet-poluchit-dengi-iz-byudzheta-goroda-hersona.html

Знайшлось висказування лідера фракції "Окупаційного блоку" в Херсонській міськраді Єгора Устінова в 2015 році про Самооборону, яка захищала ОДА і громадське формування "Херсонський легіон", який до виборів все ж таки виконував корисні завдання (до тих пір поки його керівник Микола Ставіцький не став депутатом Херсонської обласної ради від тієї ж самої радикальної партії Ляшка).

 Что касается общественных формирований. Я думаю, что пора заканчивать историю с этими ряжеными и так далее, - заявил Устинов и предложил средства, которые предлагаются для общественных организаций, разделить между органами внутренних дел и СБУ.

Пройшов рік і подається вже інше формування, яке по своєму керівному складу близьке до антиукраїнських сил (дивитись з 45:32):

Можна також нагадати, хто такі лідери "Окупантського блоку" в м. Херсоні
Єгор Устінов - син "вічного" директора ринку і директору "недешевої" для бюджету школи №1. Під час правління "прафесора" "витрачав" бюджетні кошти в ролі голови Скадовської РДА і першого заступника друга дитинства "легітимного", губернатора Херсонщини Костяка.
Артем Кіяновський - примудрився пройти свій політичний (і відповідний фінансовий) шлях від члена "Нашої України", до регіонала. Отримував гроші для своєї Школи гуманітарного труда і від батьків учнів і з бюджету. Більш детально: http://www.t.ks.ua/pod-chyu-dudku-plyashet-rossiyskiy-akademik-kiyanovskiy

Зараз мер Херсону "майданівець" Володимир Миколаєнко схоже заветував рішення про виділення грошей невідомо кому, але що він наступне спробує протягнути зі своїми риго-сепаратськими друзями?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Херсон,сепаратизм,міський голова,Опозиційний блок
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.