Як Київ зустрів снігопад

22 листопада 2016, 16:59
Власник сторінки
Журналіст
0
69

Поки українці у соцмережах жартують «Этот ноябрь совсем уже одекабрел», за вікном – справжня оказія. Незважаючи на «шаманські» прогнози синоптиків, жителі столиці виявилися зовсім не готовими до сильного снігопаду. Як кияни зустріли негоду? Небезпечно, дорого, напряжно, ​​без світла та тепла, але весело.


1. Небезпечно: 40 аварій за день. Наслідком першого дня снігової стихії стало 40 аварій. Головна причина столичних ДТП – недбалість водіїв, які не змінили літню гуму на зимову. За даними інтернет-сервісу «Яндекс.Пробки», більшість аварій сталися на Правому березі. Сильне зіткнення декількох машин було зафіксовано на Столичному шосе біля АЗС "Шелл". Також ДТП сталися на Голосіївському проспекті і на Кільцевій дорозі. Людських жертв немає.

2. Дорого: таксі за подвійним тарифом. Хочеш доїхати додому? Плати за подвійним тарифом. Жителі столиці масово скаржаться на різке зростання цін на таксі у зв'язку з снігопадом. Машину доводилось чекати більше години, незважаючи на те, що служби автоматично підняли ціни на 10-20 грн. Деякі водії погоджувалися приїхати не менше ніж за 100 грн (при звичайній ціні – 50-60 грн).

3. Напряжно: затори у Києві досягли 6 балів. Величезні затори були зафіксовані на вулиці Вадима Гетьмана і в бік Чоколівського бульвару. Київ стояв у буквальному сенсі. На всіх в'їздах у столицю ввели часткове обмеження руху великогабаритного транспорту.

4. Холодно: 64 будинки залишилися без гарячої води та опалення. У зв’язку з плановими ремонтними роботами 64 будинки Києва залишилися без опалення та гарячої води. Люди почали масово скуповувати обігрівачі.  У результаті деякі багатоповерхівки залишилися ще й без світла.

5. Весело: рятуватися від холоду киянам допомагає сміх. Українці – веселий і життєрадісний народ. Незважаючи на сильні морози, оптимізм у киян не зник. Навпаки, снігопад надихнув людей на створення фотожаб. Соцмережі атакують зображення пінгвінів біля монумента Батьківщини-матері, мера Віталія Кличка з ковшем для очищення доріг від снігу та альпіністів, які намагаються на лижах дістатися до Шулявки.

Хоч 13 листопада не відьомський день, але нудьгувати не довелося. Будьте обережні, бережіть себе, дивіться під ноги і тепло одягайтеся. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.