Презентація книги "Центральноазійський барс"

22 листопада 2016, 10:43
Власник сторінки
журналист
0
89
Презентація книги  Центральноазійський барс
Автор фото - Сергей Комиссаров

У Національній академії наук України відбулася презентація україномовної книги "Центральноазійський барс", яка присвячена формуванню казахстанської моделі державного будівництва.


Презентація книги "Центральноазійський барс"
https://www.youtube.com/watch?v=Ka81E49oNvs
"У кожного - своя долі і свій шлях широкий", - сказав свого часу Поет. Це стосується не лише людей, а й держав. У Національній академії наук України  відбулася презентація україномовної книги "Центральноазійський барс", яка присвячена формуванню казахстанської моделі державного будівництва, а також двостороннім казахстансько-українським відносинам. Участь у презентації книги ( її автор - директор Міждержавного науково-дослідного інититуту українсько-казахстанських відносин Микола Іванович Степаненко)  взяли керівники дипмісій, акредитованих в Україні, представники виконавчої та законодавчої гілок влади, експерти,науковці та журналісти.
Як зазначив під час презентації книги Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Казахстан в Україні Самат Ордабаєв, вона присвячена підбиттю деяких підсумків 25-річчя розвитку Казахстану. І дуже важливо, що  великий розділ видання присвячений казахстансько-українському співробітництву та його перспективам. Книга  окреслює найважливіші події в новітній історії взаємин Республіки Казахстан та України, розкриває становлення й розвиток двосторонніх політичних, економічних, культурних відносин. У праці досліджена багаторічна діяльність Президента Республіки Казахстан Н.А.Назарбаєва по зміцненню глобальної безпеки і ядерного роззброєння. Автор видання грунтовно розповідає читачам про казахстанський досвід економічного розвитку, накопичений за роки Незалежності. І саме цей досвід, на думку Миколи Степаненка,  став основою стійкості економіки Республіки і її здатності протистояти негативним проявам глобальних криз.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Казахстан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.