Заява про екологічні наслідки діяльності

15 листопада 2016, 12:54
Власник сторінки
Строительство и Архитектура. Девелопмент
0
52
Заява про екологічні наслідки діяльності
Ukrainian Hills. ЖК в м. Українка, Обухівський район, Київська обл.

Українка. Підготовчі та будівельні роботи. ЖК Ukrainian Hills.

Заява про екологічні наслідки діяльності

щодо вирубки дерево чагарникової рослинності по пр. Дніпровському в м. Українка, Обухівського району, Київської області під будівництво багатоповерхового житлового комплексу.

Дані про планову діяльність, мету і шляхи її здійснення: вирубка дерево чагарникової рослинності по пр. Дніпровському в м. Українка, Обухівського району, Київської області необхідна для будівництва багатоповерхового житлового комплексу. Розпорядженням міського голови м. Українка № 155 від 22.08.13 року створено комісію з обстеження зелених насаджень що підлягають видаленню на площі 0,5 га по пр. Дніпровському, в м. Українка Обухівського району, Київської області. Проведеним обстеженням комісія вважає за необхідне знести 106 дерев, частина яких перебувають у задовільному та незадовільному стані.

Суттєві фактори, що впливають чи можуть впливати на стан навколишнього природного середовища з урахуванням можливості виникнення надзвичайних екологічних ситуацій: після реалізації планованої діяльності, суттєві фактори, що впливають чи можуть впливати на стан навколишнього природного середовища з урахуванням можливості виникнення надзвичайних екологічних ситуацій, відсутні.

Кількісні і якісні показники оцінки рівнів екологічного ризику й безпеки для життєдіяльності населення, вирубки дерево чагарникової рослинності по пр. Дніпровському в м. Українка, Обухівського району, Київської області, а також заходи, що гарантують здійснення експлуатації відповідно екологічним стандартам і нормативам.

Додаткових потреб у земельних, сировинних, енергетичних і водних ресурсах для реалізації планованої діяльності не потрібно. Для забезпечення безпеки нормативного стану навколишнього середовища й екологічної безпеки, передбачене дотримання норм витрати споживаних середовищ (електричної й теплової енергії, питної води, будівельних матеріалів, і ін.), що забезпечить ресурсозбереження в період проведення робіт.

Перелік залишкових впливів: При виконанні робіт з вирубки дерево чагарникової рослинності по пр. Дніпровському. в м. Українка, Обухівського району, Київської області, не передбачається викидів і скидань забруднюючих речовин у навколишнє середовище.

Додаткового впливу на навколишнє середовище, стосовно існуючого стану, не відбудеться. При проведенні робіт вплив на повітряне середовище відсутній.

Вжиті заходи щодо інформування громадськості про плановану діяльність, мету і шляхи її здійснення: з метою інформування громадськості відносно запланованої діяльності передбачено підготовка та опублікування Заяви про екологічні наслідки діяльності.

Зобов'язання замовника щодо здійснення проектних рішень відповідно до норм і правил охорони навколишнього середовища і вимог екологічної безпеки на всіх етапах будівництва та експлуатації об'єкта планованої діяльності, виконавець робіт забезпечить: безпечну експлуатацію відповідно до діючих в Україні нормативних документів, інструкцій з експлуатації, технологічних регламентів; відповідну структуру керування, кваліфікацію обслуговуючого персоналу; постійний контроль у процесі експлуатації за всією діяльністю по забезпеченню екологічних вимог.

З матеріалами документації можна ознайомитись. Зауваження пропозиції, коментарі за тел. (044) 286 43 54.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: будівництво,Девелопмент
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.