"Вечір мюзиклу" у Національній опереті

10 листопада 2016, 19:16
Власник сторінки
журналист
0
13

У Національній опереті аншлаг! Знову аншлаг! Воно й зрозуміло : "Вечір мюзиклу" - подія надзвичайна у театральному житті столиці.

"Вечір мюзиклу" у Національній опереті 
https://www.youtube.com/watch?v=fGebEW7Hufg
У Національній опереті аншлаг! Знову аншлаг!  Воно й зрозуміло : "Вечір мюзиклу" - подія надзвичайна у театральному житті столиці. Адже шанувальники цього "нелегкого легкого жанру" приходять до оперети, аби, як справжні гурмани, "поласувати" мюзиклом. На думку мистецтвознавців  мюзикл – жанр надзвичайно сучасний і у той же час з багатою, сторічною історією. Мюзикл (сидячи у залі)  легко  сприймається, але  він є вельми  складним для виконання - коли йдеться про акторів, яким доводиться викладатися на всі сто відсотків. Мюзикл, який публіка побачила у Національній опереті,  побудований на світових шедеврах літературної класики і зрозумілий кожному. Ось чому він є  таким популярним серед  глядачів. Цікавим є те, що  у «Вечорі мюзиклу» від Національної оперети, шанувальники оперети змогли  побачити сучасну інтерпретацію вже відомих шедеврів жанру і водночас познайомилися з цілим "букетом" прем’єрних номерів, у тому числі з бродвейських мюзиклів (адже Національна оперета – єдиний в Україні театр, який має офіційну ліцензію від Нью-Йорка на право постановок бродвейських перлин!). Шанувальників цього жанру приємно здивали  і порадували номери з мюзиклів «Привид опери»  Е.Л. Уеббера, «Звуки музики» Р. Роджерса, «Хело, Доллі!» Дж. Хермана та багато  інших. Подробиці про  "Вечір мюзиклу" дивіться у програмі "Мистецька хвиля+" на каналі Ukrvideotravel. Лише не забувайте про  прохання його засновників : підписуйтеся на наш канал! Адже ми працюємо для вас!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.