Ярослав Ціко на симпозіумі «Славсько-2016»

10 листопада 2016, 18:59
Власник сторінки
журналист
0
36

Рідну землю треба бачити не лише очима, а й... ногами! В цьому глибоко переконаний неординарний художник із Львівщини Ярослав Ціко.

Ярослав Ціко на симпозіумі «Славсько-2016» 
https://www.youtube.com/watch?v=tlkBL0mfqu8
Рідну землю треба бачити не лише очима, а й... ногами! В цьому глибоко переконаний неординарний художник із Львівщини, а ще - власник арт - резиденції "Карпатський рай" і організатор Першого міжнародного живописного симпозіуму «Славсько-2016» Ярослав Ціко. Нагадаємомо : куратором симпозіуму є Наталія Сухоліт. Ось так - босоніж, хоча на календарі жовтень - пан Ярослав працює у своїй творчий майстерні. Її митець разом із дружиною Тетяною побудував на місці старої батьківської хати. Працює Ярослав Ціко наполегливо і плідно. Малюючи картини,він цілодово дбає про комфорт, харчування і дозвілля ще дванадцятьох художників, які поселилися у його "Карпатьскому раю". А ще цей гостинний митець із Славсько, що на Львівщині, є чудовим співрозмовником і теоретиком сучасного мистецтва, у чому я пересвідчився на власному досвіді. . Подробиці про головні події Першого міжнародного живописного симпозіуму «Славсько-2016» дивіться у програмі "Мистецька хвиля +" на каналі Ukrvideotravel. І, будь ласка, не забувайте підписуватися на на наш канал! Адже ми працюємо для вас!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.