Український автостоп: Як відвідати найцікавіші місця без ризику для гаманця?

27 жовтня 2016, 21:10
Власник сторінки
0
33
Український автостоп: Як відвідати найцікавіші місця без ризику для гаманця?

Для того щоб побачити найцікавіше - не обов'язково витрачати тисячі гривень на одну путівку з пункту А в пункт Б.

Останнім часом, серед відчайдухів набирає обертів новий вид подорожі - автостоп. Економно, дешево та зручно. Прихильниками такого способу стають переважно молодь та студенти, які постійно прагнуть відкривати для себе нові горизонти та не зупинятися на досягнутому. 
   Автостоп - це дорожня романтика, нові знайомства та цікаві люди. Ти спілкуєшся, дізнаєшся щось нове та потрібне для себе, заводиш корисні контакти. Ти живеш цікавим та ріноманітним життям, і ніколи не знаєш, чого очікуквати наступної миті.
Такий варіант підходить далеко не кожному,  але якщо ти все таки вирішив бути нестандартним та не таким як усі, на початку виникає багато питаннь: Як обрати трассу? Як розрахувати час? А раптом машина не зупиниться? 
Ці, та тисячі інших хвилюючих моментів потрібно вирішити. 
Для початку потрібно обрати цікаві місця, які ти хочеш побачити. Потім оберіть правильну трасу, та можливі місця ночівлі, якщо прокладений вами шлях більше 300 км. 
Запасіться палатками, спальниками, навігаторами, та фотоапаратом,і рушайте в дорогу, без тіні сумніву, адже це - недруг номер один в цій справі. 
Плюси такого виду подорожей очевидні. Стираються горизонти, як і свідомості, так і в реальному житті. Ти розумієш, що як тільки тобі набридло сидіти на одному місці, а душа прагне нових враженнь, ти не сидиш в роздумах, а дієш. 
Не потрібно витрачати від тисячі гривень для комфортного відпочинку, адже як правило, в дорозі в тебе знаходиться все найнеобхідніше.  
Випробувавши на собі такий спосіб подорожей, я тепер можу чітко сказати, де дорога може бути легкою та цікавою, а подеколи - стати для самого себе справжнімвипробуванням. 
Якщо ви захотіли побачити українські Карпати, сміливо вирушайте назустріч повітрю, смерекам та гірським річкам, адже люди на західній Україні надзвичайно щирі та привітні, та завжди допоможуть мандрівнику. Перевірено на собі, ти не будеш чекати машину довше ніж півгодини, адже кожен місцевий захоче допомогти будь в чому, а платою за це стане жвава розмова та веселі жарти. 
Україна  - багата краєвидами. Що робить українець, для того щоб побачити море? 
Він відкладає гроші цілий рік на відпустку, щоб на декілька днів гайнути, ну скажімо в Одессу. А навіщо, якщо є чудовий варіант як траса Е - 95. Декілька годин в дорозі і ти вже на підїзді до міста. 
Існує безліч варіантів того, як побачити найцікавіше за невелику сумму грошей. Однак, тут я розповідаю тільки те, що перевірила на собі. 
Мандруйте -та любіть Україну. 

О. Скачко

 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.