Бойовики професійно обстрілюють позиції ЗСУ та житлові квартали Попасної

21 жовтня 2016, 14:17
Власник сторінки
0
156

Бойовики професійно обстрілюють позиції ЗСУ та житлові квартали Попасної, що властиво тільки кадровим військовим.

Протягом останнього тижня на Первомайському напрямку спостерігалося локальне загострення ситуації, пов’язане з провокативними обстрілами позицій ЗСУ з боку бойовиків самопроголошеної "ЛНР".

 17 жовтня, бойовики вели обстріл житлових кварталів м. Попасна зі ствольної артилерії 122 мм калібру і самохідних артилерійських установок 152 мм калібру.

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа", обстріл житлових кварталів м. Попасна вівся бойовиками з тимчасово окупованого м.Первомайськ з території промислової бази "ШПУ з буріння стволів і свердловин", яка знаходиться за адресою: м. Первомайськ, вул. Воровського, 22.

Наразі територія бази використовується бойовиками "ЛНР" для зберігання ствольної артилерії і ремонту важкої бронетехніки. Свого часу"Первомайське ШПУ" мало у своєму розпорядженні розгалужену ремонтну та промислову базу – механічний цех, цех по ремонту бурового устаткування, ковальсько-зварювальний цех, електроремонтний цех, транспортний цех, монтажну дільницю, підземну ділянку бурових робіт, склади обладнання і матеріалів.

Крім того, за інформацією місцевих джерел, у Первомайську на території шахтобудівельного управління (вул. Переїзна, 9) – місце зберігання важкої бронетехніки бойовиків, яка має бути відведена в місця постійної дислокації для моніторингу представниками ОБСЄ.

Бойовики професійно обстрілюють позиції ЗСУ та житлові квартали Попасної, що властиво тільки кадровим військовим.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.