БОЙОВИКИ ПРОДОВЖУЮТЬ ПРИКРИВАТИСЯ МИРНИМ НАСЕЛЕННЯМ

11 жовтня 2016, 14:17
Власник сторінки
1
149
БОЙОВИКИ ПРОДОВЖУЮТЬ ПРИКРИВАТИСЯ  МИРНИМ НАСЕЛЕННЯМ

Жителі Луганщини мають можливість наочно переконатися, хто в регіоні хоче миру, а хто війни.

Посеред житлових кварталів Первомайська і Калинового російсько-терористичні війська встановили артилерію 152 та 122 калібрів і ведуть інтенсивний вогонь по позиціях Збройних Сил України. Ця тактика стала вершиною цинізму, коли противник спеціально провокує Наші війська відкривати вогонь у відповідь по житлових кварталах. Це все одно, що йти в атаку, прикриваючись жінками і дітьми. Ось таких «героїв» плодять  на Луганському напрямку в  так званій «ЛНР».

Протягом останніх чотирьох днів бойовики тричі застосовували самохідні  артилерійські установки 152 та 122 калібрів, що є грубим порушенням міжнародних домовленостей. Це озброєння повинні були відвести ще торік. Україна чітко дотримується взятих на себе зобов’язань, що не скажеш про російсько-терористичні війська. В основному вони відкривають вогонь вночі, коли на лінії розмежування не буває представників ОБСЕ.

Вибухи лунають неподалік Попасної, заважаючи нормальному життю людей. Найбільше страждають літні пенсіонери та діти. Жителі Луганщини мають можливість наочно переконатися, хто в регіоні хоче миру, а хто війни.

Агресивна та цинічна тактика терористів призвела до того, що на окупованій території зростають антиросійські настрої, жителі побачили, що сили АТО щиро прагнуть відновлення миру на Донбасі, суворо дотримуються режиму припинення вогню. Адже Україні потрібен мирний і квітучий Донбас.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: мирный план Порошенко,АТО на востоке Украины,война на Донбассе
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.