Знам’янський психінтернат очолює вбивця і хабарник з "мєнтовським" минулим

06 жовтня 2016, 13:08
Власник сторінки
2
724
Знам’янський психінтернат очолює вбивця і хабарник з  мєнтовським  минулим

Яким насправді є очільник психіатричного жіночого інтернату у Знам'янці, та як він залякує та знущається над підопічними.

Працівників і підопічних Знам'янського жіночого психоневрологічного інтернату у Кіровоградській області вже шість років залякує директор – колишній міліціонер Володимир Кадацький. Неодноразово критична ситуація висвітлювалася в засобах масової інформації, однак у кріслі директора так і залишається людина, яка не має ні педагогічної, ні медичної освіти. Більш того, керівник закладу, за словами очевидця,пов'язаний з вбивством завідувача підісібним господарством. 
Свою директорську діяльність випускник школи міліції Кадацький почав з «чистки» кадрів. Володимир Іванович «почистив» інтернат настільки, що в ньому не залишилося ні одного лікаря-психіатра, що для 200 підопічних є повною катастрофою і перспектив для найменшого відновлення психічного здоров'я підопічних фактично немає. 
Також психоневралгічний інтернат залишили без інструкторів із трудотерапії. Замість цього «добрий» директор Володимир Кадацький ввів «дитсадкову» тиху годину. В інших подібних закладах з такою ж кількістю підопічних працює щонайменше три психіатра і чотири інструктора з психотерапії. 
Володимира Івановича Кадацького неодноразово звинувачували в сексуальному домаганні до своїх підопічних. Нерідко насильство з його боку доводило хворих жінок до великих психічних розладів і, як з'ясувалося – до самогубства.
Крім цього керівника психоневралгічного інтернату в Знам'янці підозрюють у вбивстві завідувача підсібним господарством. Неприємна ситуація сталася в серпні 2014 року. Володимир Кадацький побачив свого підлеглого біля своєї дружини і відкликав його вбік «поговорити». Того вечора труп завідувача підсібним господарством інтернату було знайдено в ставку, а його крісло автоматично звільнилося. 
Нещодавно в кіровоградських ЗМІ з'явилася інформація про те, що директор Знам'янського психоневралгічного інтернату не віддає документи своїй підопічній Катерині, яку взяли під опіку близькі родичі. Підопічна стверджувала, що Кадацький різко відреагував на її прохання і зажадав гроші взамін. Не дивно, що з грошима у керівника психінтернату особливі відносини – він знає, кому і скільки потрібно дати для того, щоб його не притягали до кримінальної відповідальності. 
Зокрема, вже рік кримінальне провадження у справі про відновлення співробітниці психінтернату припадає пилом десь в архівах місцевих правоохоронців. 
Незаконно звільнена працівниця інтернату через суд домоглася поновлення на роботі. Однак виплачують їй гроші не в бухгалтерії, а з фонду інтернату. Володимир Іванович досі не оформив її на колишнє робоче місце, а про кримінальне провадження, напевно, нічого не знає... 
Як повідомляють колеги директора-тирана, у вузькому колі «своїх» Володимир Іванович стверджує, що він буде директором ще довго. Дійсно, маючи підтримку в органах та у відповідному управлінні, «нагріте» місце може ще як мінімум десяток років очолювати людина, за якою вже давно "плаче" в'язниця... 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Знаменка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.