Цинізм цинічної цинічки

22 вересня 2016, 15:12
Власник сторінки
вільний журналіст
0
148

Злодійкувата грузинка зловживає

Практика паразитування на гостинності, рівно як і зловживання негараздами та скрутою, не належить до числа винаходів новітнього часу. Історія дала тверезу оцінку явищу як такому, а європейська спільнота спромоглась законодавчо узабезпечити себе від проявів фінансового та політичного гендлярства й нав`язування безальтернативних «проектів». Прикро визнавати, проте зусиллями і стараннями теоретиків створення неприродньої «сірої раси», в Україні буйним квітом квітне процес морального розкладу та деградації автохтонів й заселення її теренів нічим не поєднаним з історією та минулим етнічно та расово чужим елементом. Репрезентанти останнього, без найменшого докору сумління вимагають для себе зиску на призначених Творцем для українців теренах.

21-го вересня 2016-го року, в часі засідання парламентського комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, наділена постколоніальною, постокупаційною, посткомуністичною і постсав`єтською адміністрацією громадянством України Хатія Деканоїдзе (грузинка, для котрої посада є лише нагодою особистої наживи та знаряддям запровадження й реалізації вимог і вказівок зовнішніх наднаціональних і сатанинських за суттю потуг) вдалась до показової істерики. Причиною нещирого проте екзальтованого вибрику, слугувало запитання народного депутата Андрія Лозового, котрий вказавши їй на відверту українофобію, поцікавився наявністю або відсутністю бажання припинити злочинну діяльність й залишити терени України. Нагадаю, що вказівкою Петра Порошенко (доречі з процесуальним порушенням всих передбачених в такій ситуації вимог) Деканоїдзе отримала громадянство України й посаду очільника національної поліції.

Відразу після її втечі з зали в котрій відбувалось засідання, я поцікавився причиною бездіяльності очолюваної нею структури в справі боротьби з етнічною злочинністю. Відповідь злодійкуватої грузинки особисто для мене була передбачуваною. Досвід спілкування з ментально азійським кавказьким людом засвідчив, що цивілізована дискусія для них є чужою і незрозумілою. В пошані вміння обдурити («розвести») й скористатись хвилинною слабістю.

https://www.youtube.com/watch?v=XIg0pMJNmqg

Зізнаюсь, що зафіксована оператором телеканалу розмова з Деканоїдзе є неповною. Хвилиною пізніше (знаючи що розмову вже ніхто не фіксує), на пропозицію зібрати докупи (байдуже яким чином) співплемінників й залишити Україну, Деканоїдзе відповіла лайкою й невживаними в храмі та освічених колах термінами і словами. Дідько з нею (це я про лайку). Іншого від злодійкуватої чужинки я і не чекав. Але повернути награбоване в мого народу, відмовитись від громадянства й дати звіт за злочини їй таки доведеться.

Україна для українців!

В Україні по українському!

https://www.youtube.com/watch?v=XIg0pMJNmqg

                                                                                       Олесь Вахній

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.