Петиція до Президента

22 вересня 2016, 15:09
Власник сторінки
Политолог
0
74

Підтримайте будь ласка петицію на сайті Президента https://petition.president.gov.ua/petition/28113

До уваги!!!Президенту України Петру Порошенку, Апарату Верховної Ради України та всім силовим структурам України (ГПУ, МВС, НАБУ, САП) щодо списку 168 народних депутатів України, яким у липні 2016 року було здійснено видачу коштів для компенсації вартості житла або винайму готельного номера, серед яких налічується 17 найбагатших народних депутатів України.


За обмаль часу та накопичення найболючіших життєвих проблем, які ототожнюють нас - справжніх патріотів своєї країни, вже впродовж двох років з моменту Революції Гідності від суспільно-політичних реалій, а тим часом, наші найбагатші 17 народних депутатів України, не цураючись, вдало цим користуються.
Протягом двох тижнів з екранів телевізорів, (Сергій Лещенко, Мустафа Найем та інші "великі патріоти корупції", які так сильно галасять у підтримку українського суспільства, ані пари з вуст з даного питання) це питання гаряче піднімала лише народний депутат України V-Vll скликань, політик та письменниця Ганна Герман, зокрема навіть у своїй суботній програмі "Суб'єктивні підсумки", що на телеканалі "NewsOne" стосовно щодо цих 17 народних найбагатших депутатів України, яким не соромно забирати останнє з Державного бюджету України кошти на оплату компенсації вартості житла або винайму готельного номера, наперед знаючи, що в державі є значна кількість бідних людей, яким би ці кошти були більш потрібні, ніж їм.

Ані для кого не секрет, що окрім володіння бізнесом, народні депутати України отримують далеко не малу депутатську заробітну плату, яка коливається від 20 тисяч гривень в місяць до 40 тисяч гривень в місяць і це не враховуючи премій та надбавок. Проте бідному пересічному громадянину України така заробітна плата може тільки снитися. 

Найбільша заробітна плата громадян сягає приблизно від 3-5 тисяч гривень на місяць, з яких треба сплатити комунальні послуги, прохарчувати себе та дітей, придбати одяг і це не враховуючи окремих плат за інші побутові послуги, які в кожній родині по-своєму.

Враховуючи вище сказане, дуже прошу взяти до уваги, Президенту України Петру Порошенку, Апарату Верховної Ради України та всім силовим структурам України (ГПУ, МВС, НАБУ, САП).


Давайте разом боротись з буржуями, які здебільшого скористались та переплюнули не тільки своїх громадян, але й тяжку до болі в серці Революцію Гідності.

Слава Україні.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.