Народний бунт на Одещині: жителі села розгромили поселення ромів

28 серпня 2016, 12:02
Власник сторінки
2
213
Народний бунт на Одещині: жителі села розгромили поселення ромів

Жителі села Лощинівка Ізмаїльського району Одеської області розгромили поселення ромів, де проживав убивця 8-річної дівчинки.

Тіло дівчинки знайшли у покинутому будинку, на її тілі виявлено сліди насильницької смерті. Жахлива звістка про вбивство дитини, тіло якої знайшли з численними ножовими ударами, шокувала всіх жителів селища. Тому коли правоохоронці вийшли на слід убивця, яким виявився 20-річний чоловік ромської національності, розлючені межканці села не могли втриматись від самосуду. 

Три сотні селян влаштували погром у поселенні, де жив затриманий ром. Проте жителям цього поселення вдалось завчасно втікти. Правоохоронці намагались зупинити погром, проте розлючених селян вдалось зупинити не одразу.

Сьогодні планується проведення народного віче у Лощинівці, після якого можливі нові погроми. Жителі села налаштовані категорично та не дозволять убивці дитини залишитись непокараним.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Одесса,Одеса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.