Раптова перевірка боєготовності РФ на кордоні з Україною - новий конфлікт?

25 серпня 2016, 21:38
Власник сторінки
3
103
Раптова перевірка боєготовності РФ на кордоні з Україною - новий конфлікт?

Перевірка боєготовності російських військ на кордоні з Україною у будь-який момент може переформуватись у нове військове втручання. Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України

"Перш за все ми повинні пригадати, які дії Росії були в минулі роки. Навчання "Кавказ-2008" – саме тоді теж створювалося ударне угруповання, яке задіювалося для агресивних дій на території Грузії. Друге – потужне угруповання створювалося під час Олімпіади в Сочі 2014 року. Після цього це угруповання було задіяне до анексії Криму. Третє – 2014 року теж влітку були проведені навчання поблизу кордонів нашої держави, теж була раптова перевірка, було створене потужне угруповання російських військ біля наших кордонів, які потім зайшли на нашу територію і почали агресію Росії проти нашої держави. Ось у цьому загроза для нашої держави і полягає", – розповів представник ГУР Вадим Скібіцький.

Не виключено, що така перевірка проводиться до Дня незалежності України, щоб нагадати нам, що українцям ще доведеться вибороти цю незалежність, адже ворог уже прийшов на наші землі. Але від ворога, якому не відомі такі поняття як честь - кожної миті можна очікувати повномаштабного військового вторгнення. 


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.