Непомітна боротьба з корупцією з боку української влади

10 серпня 2016, 00:39
Власник сторінки
Политолог
0
60

Навіщо боротись з корупцією, якщо її краще очолити

Вже понад два роки, ми чуємо, як нинішня влада "ретельно бореться" з корупцією. Робить вигляд, що дуже прагне очистити Україну від корупційного бруду, так "сильно прагне", що на превеликий жаль українське суспільство перестало вірити крокам влади, які на моє глибоке переконання, виглядають, якось дуже смішно порівнянно з правдивою боротьбою з корупцією.
У суботу, у своїй програмі "Суб'єктивні підсумки" на "NewsOne", це болюче питання підняла Ганна Герман.

Дуже сумно, що лише 2% глядачів програми вважають, що боротьба з корупцією означає рівність перед Законом, а 98%- що це – громовідвід. Люди добрі, а мало б бути навпаки, адже політичні вожді, які завіряли нас зі сцени Майдану, що вони будуть вести реальну боротьбу з корупцією і не тільки, а виходить, що нас просто було надурено.
Як зазначила народний депутат України V-VII скликань, громадський діяч та письменниця Ганна Герман - не всі кроки влади підтримує нині український народ, і на це потрібно дуже звернути увагу перед тією осінню, яка може бути гарячою для України. Окрім того, дії правохоронних органів – СБУ, ГПУ та НАБУ мають бути узгодженими, не відволікаючи народ від основного завдання – боротьби з корупцією”.
Дуже не хочеться вже не пам'ятаю в який раз повторювати на протязі 25 років незалежності України золотий вислів першого Президента України Леоніда Кравчука - "маємо те, що маємо", бо живемо один раз і хочеться достойно пройти життєвий шлях в усіх напрямках.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: корупція,Анна Герман,боротьба з корупцією
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.