РІВНЕНСЬКОГО ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРА ПОЛКОВНИКА ТВЕРДОХЛІБА ЗНІМАЮТЬ З ПОСАДИ

08 серпня 2016, 08:12
Власник сторінки
0
235

Для всіх небайдужих до долі країни.

ТВЕРДОХЛІБА ЗНІМАЮТЬ З ПОСАДИ.

Роботу Рівненського обласного військового комісара гідно оцінило його керівництво – полковника Твердохліба знімають з посади та переводять  для проходження служби в інше місце. Нарешті  військові колективи військових комісаріатів Рівненської області запрацюють нормально, з повною віддачею, а не будуть виконувати безглузді завдання,які лилися паперовою рікою з Рівненського обласного військового комісаріату...Це потрібно було зробити,ще раніше,адже офіцер який вчинив корупційне адміністративне правопорушення,може бути відсторонений від посади, до вирішення справи в суді,це викладено в  статті 122 Положення про проходження військової служби в ЗС України громадянами України. Читачам,які не знають про що йде мова,нагадаю,що в квітні 2015 року офіцер Дубенсько-Радивилівського ОРВК,пригнав з Німеччини автомобіль в службовий час для полковника Твердохліб. Далі цей офіцер розмитнив його та встановив газобалонне обладнання. За цим фактом військовою прокуратурою Рівненського гарнізону було складено два адміністративні протоколи про корупційне правопорушення…Михайло Іванович крутився як змія,намагаючись втриматись на посаді будь-що. То він лікувався в шпиталі,то перебував у відпустці,то знову шпиталь. Робив все аби його не відлучили від «кормушки»: винайняв відомого і недешевого адвоката; напевно вирішив справу в суді,адже засідання постійно переносяться. І напевно при цьому забув,що він особисто відповідає,згідно статті 14 Положення про військові комісаріати за організацію роботи та контроль за здійсненням заходів запобігання і протидії корупції…Як в такій ситуації офіцер взагалі може служити в збройних силах і продовжувати перебувати на посаді? А як же кодекс честі офіцера,і як в такій ситуації трактувати поняття честі,честі мундира,особистої гідності. Який  особистий приклад подає полковник Твердохліб своїм підлеглим своїми діями? Напевно як створювати,якісь особливі схеми проведення мобілізації,і при цьому план не виконувати;як заробляти гроші під час проведення призову,направляючі на повторний медичний огляд військовозобов’язаних,які вже пройшли військово-лікарську комісію,і знімати їх з команди на відправку;як вигрібати жар чужими руками,а саме руками своїх заступників. Це коли Михайло Іванович хворіє,а реально знаходиться на службі,віддає вказівки,проводить селекторні наради,але жодного документа не підписує…А чого варті його коментарі,стосовно дій командування та працівників прокуратури…Як обласний комісар може говорити на селекторній нараді з підлеглими ,-якщо ви думаєте,що мені пі*дец,то ви помиляєтесь. Як обласний комісар може говорити підлеглим під час доведення фактів хабарництва,- що мовляв потрібно знати в кого і як брати…Як таке може бути,це не вкладається в голові. І це в час коли йде антитерористична операція,коли майже щодня є втрати. Що це,моральне виродження?  Висновок один:              

Офіцеру який своїми діями ганьбить честь колективу,ганьбить честь офіцерського корпусу не місце в Збройних Силах України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.