СБУ - злочинці в законі?

05 серпня 2016, 11:22
Власник сторінки
0
131
СБУ - злочинці в законі?

Підполковник СБУ виявився причетним до нападу на інкасатор у Харкові. Як забезпечувати безпеку у країні, якщо злочинці знаходяться у лавах Служби Безпеки?

Підполковник СБУ у Харківській області виявився причетним до збройного нападу на інкасаторський автомобіль. Підчас обшуку оперативники вилучили у нього вдома близько 50 тисяч доларів та вогнепальну зброю. 

Наразі відкрито кримінальну справу, але зрозуміло, як у нашій країні швидко закриваються справи проти міліції, чиновників та інших слуг режиму. 

Вони - диктують нам свої правила, вчать жити "за законом" та карають всіх, хто їм не підчиняється, але при цьому - самі не дотримуються своїх правил. Коли ті, хто мають зберігати порядок у країні - головні її злочинці, то ті правила, за якими живе громадськість - це не закон. Це умови, які диктують нам злочинці, а народ - виконує ці умови, без жодних гарантій безпеки.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: СБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.