Чому Росія списала ватажків «Л/ДНР»?

03 серпня 2016, 14:56
Власник сторінки
0
62
Чому Росія списала ватажків «Л/ДНР»?

Актуально

Захарченко та Плотницкий на війні заробили мільйони. Про це сказано безліч слів, мається достатня кількість доказів і це не являється для когось секретом. Ватажки застосовують цілий набір механізмів збагачення своїх статків, які жодним чином не сприяли поліпшенню рівня життя мешканців, так званих «ДНР» та «ЛНР». Самопроголошених «лідерів» мало цікавить думка очолюваного ними населення. Втім, Захарченку і Плотницькому, щоб просто вижити, рано чи пізно доведеться домовитися з Україною. Без цього, ну просто ніяк. Іншими словами, Росії вони вже непотрібні. Вийшов строк придатності.

Очільники «ЛДНР» протягом свого «царювання» на окупованій території займалися продажом гуманітарки з Росії, "кришуванням" точок збуту на ринках , «віджиманням» бізнесу, залізничними перевезеннями , продажем вугілля , контрабандою і виготовленням медичних препаратів. І так до нескінченності. «Блага» отримує тільки оточення «керівництва», решта вимушена виживати самостійно.            Для утримання влади Захарченко з Плотницьким використовують різні хитрощі, адже розуміють хиткість свого «трону». Якщо вони не можуть дати людям хліба , то вони намагаються гучними видовищами , під час яких , в черговий раз , демонструють «перемоги молодих республік», створити ілюзію мирного, спокійного, довоєнного життя. Постійне розкрадання «карт-бланшів», які надавалися Росією для «правильного царювання». Цими діями очільники «ДНР» і «ЛНР» не виправдали наміри Кремля.

Насправді, Росія приготувала дещо інший перебіг подій для невизнаних «ЛДНР». Взяти, хоча б, до уваги позбавлення окупованого Криму федерального статусу і приєднання його до Ростова-на-Дону. Цим Путін вкотре продемонстрував свої наміри щодо Кримського півострову. Росії Крим не потрібен. А тим більше їй не потрібні Донецьк з Луганськом. Подібний сценарій очікує і на самопроголошені «республіки». Тим більше, після викриття російською стороною прихованих намірів почати вести переговори з українською владою стосовно мирного діалогу. Захарченко і Плотницький в один голос заявили, що готові сісти за стіл переговорів. Це ще більше засмутило Росію і, можливо, навіть, стало початком кінця для непризнаних і незаконно утворених держав.

Вони себе не виправдали, тому стають лише тягарем для російської влади. Окуповані території Донецька та Луганська ніколи не відчують себе повноцінною частиною Російської Федерації. Їй це просто не потрібно. Ватажки «республік» живим прикладом демонструють наскільки вони піклуються про свій народ. Показали, як добре живеться в «ДНР» та «ЛНР». В кінці кінців, ці області будуть кинуті напризволяще своїми проросійськими наставниками і їх бандитським оточенням. Втім, дискредитація Плотницького і Захарченка з російської сторони вже не за горами, це лише питання часу. Так само, як і капітуляція проросійських «ЛДНР». Проблема в іншому. Чи усвідомлюють це мешканці Луганську та Донецьку? Ті, хто так хотіли увійти до складу Росії, хто свято вірив в «величність» і «могучість» російської держави? Чи розуміють, що по тій стороні барикад вони нікому не потрібні, а це все лише геополітика? Люди повинні зрозуміти, що кремлівська пропаганда потужно вдарила по їх свідомості. Події останніх років кардинально змінили їх життя, за «ватними» переконаннями, в кращу сторону. Варто озирнутися і оцінити глобальність скоєного. Лише тоді можна приступати до виправлення ситуації.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.