Чи на часі проведення воєнного параду на День незалежності України?

02 серпня 2016, 22:54
Власник сторінки
Политолог
0
137

Гадаю, що на сьогодні зовсім не доречна ця подія.

Чи на часі проведення воєнного параду на День незалежності України?
Гадаю, що на сьогодні зовсім не доречна ця подія. Такої думки також притримується народний депутат України V-VIIскликань, відомий політичний та громадський діяч Ганна Герман. Але на превеликий жаль Президент України Петро Порошенко має іншу думку, тому 22 липня поточного року він підписав без будь-якого сумління Указ під номером #307 "Про проведення параду військ з нагоди 25 - ї річниці незалежності України.
Звичайно, це виглядало б неймовірно чудово - ранній Хрещатик, нова військова техніка, гарно вбрані воїни, які марширують Хрещатиком, квіти, глядачі, але...Україна в стані війни, хоча Петро Порошенко вважає й досі що це АТО!

І тут, я цілком погоджусь та розділяю думку Ганни Герман, щодо проведення цього дійства. Як можна зараз та й рік, і два тому назад проводити було військовий парад? Хизуватись новою військовою технікою?
Саме ця техніка була б дуже там на Сході доречною, а воїни могли б в цей час допомагати своїм побратимам на полі бою.
Як можна влаштовувати військові паради, коли біженці до кінця як слід не мають облаштованого життєвого побуту?
Як можна влаштовувати подібні святкування, знаючи на перед, що велика частина мирних громадян Сходу, щохвилинно знаходяться під загрозую бомбардування агресора РФ?
Та на сам кінець, значна частина українського суспільства всієї України за два роки при новій владі стало доволі бідним, яке на додачу поринуло в глибину переживань щодо нових тарифів, які нагрянуть вже зовсім скоро.
P.S.
Чи на часі проведення воєнного параду на День незалежності України, який потягне за собою великі розтрати з Держбюджету???

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Ганна Герман,день незалежності,війна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.