Можливе загратування правозахисника Неоніли Ткаченко.

15 липня 2016, 01:15
Власник сторінки
0
99
Можливе загратування правозахисника Неоніли Ткаченко.
правозахисник Неоніла Ткаченко

Дорогі друзі. Сьогоднішній день може бути останнім моїм днем на свободі, оскільки завтра о 16 год 30 хв суддя Приморського райсуду м. Одеса Віктор Попревич, який перебуває “на гачку” у правоохоронних



Дорогі друзі.
Сьогоднішній день може бути останнім моїм днем на свободі, оскільки завтра о 16 год 30 хв суддя Приморського райсуду м. Одеса Віктор Попревич, який перебуває “на гачку” у правоохоронних органів, за їх вказівкою можливо прийме рішення про позбавлення мене свободи, і взяття під варту. Мені інкримінують тиск на працівників правоохоронних органів, що вчиняли низку посадових злочинів і злочинів проти правосуддя. Прізвища цих правоохоронців, на яких я “тиснула” вам усім добре відомі, і популяризувати їх я зайвий раз не буду.
Зізнаюсь вам, що таке обвинувачення для правозахисника не покарання, а винагорода. Вашими словами я говорила їм у вічі те, що наболіло, що нарвало як глибока рана на тілі нашої правової системи.
Очевидно, що “підрахуївська” орда взвила не лише від моїх слів, але і від роботи Громадського руху “За всю Одесу!” у напрямку реального захисту прав людини. І третє сфальшоване кримінальне провадження за останні два роки роботи- цьому показник.
Багато кого ми просто не дали посадити, когось не дали пограбувати, когось витягли із-за грат. Це не дає спокою замовникам і сценаристам ганебних схем поневолення нескорених.
Діючи відповідним методом, самодури системи вірять, що у такий спосіб зупинять мене разом з вами у боротьбі, позбавлять бажання займатися юриспруденцією і протистояти корумпованій системі. Ці “білі і пушисті”, закривавлений оскал яких бачить увесь світ, чомусь так для себе вигадали, що їхніми мізками, викладеними в мукулатурі кримінальних проваджень, думають усі. Їхніми намиленими брехнею очима вони жадають насадити свій спотворений світогляд. Але це їх найбільша вбивча примара.
Запевняю вас, що де б я не була, за гратами чи на свободі, я не зупинюся ні на мить.
Я продовжу свою роботу юриста так, як вважатиму за потрібне.
Низький уклін вам за віру, за теплі слова підтримки, за десятки листів і дзвінків.
Разом...До перемоги!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.