В Прикарпатті "Східниця трофі - 2016"

27 червня 2016, 13:58
Власник сторінки
Видеоблогер
1
92
В Прикарпатті  Східниця трофі - 2016

Несамовите гудіння моторів, пил і каміння з під колес, температура за бортом понад 35 градусів за Цельсієм . І поруч - лише руку простягни! - дивовижної краси гірські краєвиди за лобовим склом обляпа

https://www.youtube.com/watch?v=KN4ZsMFaQFk
 
"Східниця трофі - 2016" - цьогорічне автомобільне дербі на Прикарпатті- долає нову висоту! 46 команд, які зїхалися на цей авто-мото-фестиваль із усіх куточків України, змагаються між собою, долаючи виснажливі кілометри підступних гірських перевалів.
Втім, давайте-но не забувати : "Східниця трофі - 2016" - це не лише змагання моторів. Це - безкомпромісна боротьба чоловічих характерів і нервів : як мовиться, хто - кого? Тут - не до сентиментів. Адже перемога - одна на всіх. І її ні з ким ділити чомусь не хочеться... Отож, боротьба і лише боротьба : із горами, з бездоріжжям, зі спекою,
і, головне, із затятими друзями-конкурентами... І так - протягом трьох швидкоплинних днів червня. І так - із раннього ранку і аж до пізнього вечора. Без упину, без права на помилку. А від себе додамо : джипінг на карах - класно! Адже так чудово усвідомлювати : гори, перекоси, болото, баюри здолати можна. Варто лише захотіти.

"Східниця трофі - 2016" - це суцільний адреналін, який, власне і примушує завзятих приборкувачів гірських доріг долати все нові й нові перешкоди на шляху їхніх надпотужних автівок... Селищний голова Східниці Іван Піляк не приховує своїх емоцій : він задоволений! Адже 5-й ювілейний фестиваль "Східниця трофі - 2016" - це тисячі нових туристів, які вперше у своєму житті відкривають для себе благословенне Прикарпаття, це заповнені під завязку готелі і приватні садиби у самому селищі і на його околицях,це, врешті - решт, нові робочі місця для тутешніх жителів. Учасники перегонів пообіцяли голові Східниці Іванові Піляку : відгулявши у широкому колі друзів ювілейний авто - мото фестиваль, вони одразу ж починають готуватися до шостого. Адже така вже вдача у цих загартованих асів доріг - вперед і лише вперед!

Цікаві факти про фестиваль "Східниця трофі - 2016" ви зможете дізнатися, подивившись програму "Світом крокуємо разом" на каналах Ukrvideotravel та Open World. А ми, автори цих каналів, висловлюємо щиру подяку селищному голові Східниці Іванові Піляку та президенту "Клубу щасливих людей" Трускавця Сергію Розорі за дієву допомогу в організації цієї зйомки.

#OpenWorld

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: ралли,Прикарпатье
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.