500-літня Cхідниця у зеленому раю, в лікувальному краю!

24 червня 2016, 16:01
Власник сторінки
Видеоблогер
1
46
500-літня Cхідниця у зеленому раю, в лікувальному краю!

Прикарпаття – регіон, який тільки своєю назвою бентежить душі людей, нагадуючи про тяжку багатовікову історію і водночас красу цього казкового, зеленого краю.

Мабуть Господь Бог так повелів, щоб серед океану буйної зелені, на схилах величних гір, біля прозорої річки з’явилося таке місто як Східниця, повелів, щоб це місто лікувало не тільки душу, а й і тіло. Тому цей край ще й лікувальний своїми джерелами, які мають особливі, надзвичайні властивості для лікування людських органів. Дивишся на Східницю з гірської висоти, як на перлину, яка лежить на зеленому килимі та ще й у зеленій обгортці. Рай, зелений, природний рай, який тебе надихає, підбадьорює, лікує, змушує вільно дихати, жити, творити. Ось так вільно живуть і творчо працюють жителі цього невеличкого містечка.
Працездатність, любов до своєї землі, любов до своєї культури, мистецтва, своїх звичаїв, своїх батьків до кісток пронизана у кожній людині цього славетного края. І ця креативна, якась неповторна творчість в дерев’яних, скляних, глиняних, кам’яних витворах відчувається у кожній оселі, у кожному містечку селища. Чисті вулиці, побілені бордюри, переповнений, веселий,сучасний дитячий майданчик, завжди нарядні церкви з золотоглавими куполами, привітні, усміхнені мешканці міста. А фестиваль «Східницьке літо-2016», який в цьому році був уже п’ятим, показав, розкрив цих людей, які вміють і творчо відпочивати. Вміння не тільки працювати, але танцювати, співати, радіти життю в цих людях від Бога. Рівень минулого свята на чудово побудованному концертному майданчику, ще раз підкреслив можливість продовжувати цей фестиваль, але вже в статусі міжнародного. Радіє око і душа за охайність, красу, яка стає перед твоїми очима, за людей, які роблять свою справу, за голову селищної міської ради Івана Піляка, який, разом зі своїм колективом, докладає зусиль, щоб місто мало свій неповторний європейський облік. Тому, друзі, якщо ви хочете жити, як у Європі – живіть сьогодні, зараз. Робіть все, як для себе. Ми вже живемо у Європі, ми серце Європи.
#OpenWorld
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: живая природа,Гори,Римский кинофестиваль,українські народні пісні,На Прикарпатті
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.