25-та річниця Lufthansa Group в Україні

17 червня 2016, 01:49
Власник сторінки
Видеоблогер
1
35
25-та річниця Lufthansa Group в Україні

Святкуючи сьогодні 25-ту річницю в Україні Lufthansa Group у другій половині 2016 року анонсувала збільшення потужності авіаперевезень на 14%, відкрила новий маршрут Одеса-Мюнхен.

Два бренди Групи – Австрійські Авіалінії та Lufthansa – планують подальше вдосконалення пропозиції для українських пасажирів, розширюючи вибір рейсів та використовуючи потужніші літаки з більшою кількістю крісел. Зважаючи на позитивний результат перших місяців після відкриття маршруту з Одеси до Мюнхена, Lufthansa Group вирішила продовжити розклад рейсів за новим маршрутом також на зимовий період і здійснюватиме перевезення за цим маршрутом цілий рік. Lufthansa повернулася до аеропорту Одеси з двома рейсами на тиждень до Мюнхена у березні.
Мюнхенський аеропорт сполучає пасажирів з України зі 107 напрямками до 31 країни Європи, та близько 20 напрямками до країн Північної Америки та Азії з мінімальним часом пересадки – 31 хвилина. На сполученні Київ-Мюнхен та Франкфурт і Одеса-Відень Lufthansa і Austrian Airlines надалі збільшують потужність авіаперевезень за рахунок впровадження потужніших сучасних літаків Embraer та Airbus серії A320..

“Український ринок – один із найважливіших у Східній Європі. Я пишаюсь тим, що ми стали одними з перших іноземних авіаліній, які з`єднали Україну із Західно - європейськими містами. З того часу ми утримуємо стабільний та успішний ріст компанії в різних регіонах України” – зазначає Хайке Бірленбах, віце-президент з продажів та послуг в Європі, Lufthansa Group.

Першого квітня 1991 року, Австрійські Авіалінії стали першими авіалініями Lufthansa Group, які почали літати в Україну. Понад 25 років тому, вперше рейс OS618 на MD-81 вилетів з Відня, та прибув до Києва в аеропорт Бориспіль. Шість місяців потому, 28 жовтня 1991 року, Lufthansa також відкрила свій перший маршрут до України.
З того часу, Lufthansa та Австрійські Авіалінії привітали на бортах своїх літаків понад п`ять мільйонів українських пасажирів, що прямували у напрямках до Німеччини та Австрії. Зараз авіалінії обслуговують чотири аеропорти в чотирьох містах України: Києві, Дніпропетровську, Львові та Одесі.
З огляду на підвищення потужності авіаперевезень цього літа Lufthansa Group здійснює 69 щотижневих рейсів з України та планує перевезти 220 000 пасажирів за півроку.

Lufthansa Group святкує 25-ту річницю разом зі своїми українськими клієнтами та запускає спеціальну промо-акцію. Використовуючи промо-код, який можна отримати на спеціальній веб - сторінці присвяченій річниці Групи www.lh.com/Ukraine пасажири економлять 25 євро (близько 700 грн.) на рейси з України, заброньовані на цій веб сторінці. Промо-коди дійсні до кінця липня на всі рейси до кінця жовтня 2016 року. Lufthansa Group свідома в питанні соціальної корпоративної відповідальності. Тому в рамках святкування річниці в другій половині дня в середу влаштувала благодійний парк розваг для українських родин та 250 дітей з місцевих сиротинців. Так званий “Авіа-пікнік” відбувся у Києві на Михайлівській площі. Дітлахи мали змогу змайструвати паперові літачки, скласти орігамі та листівки з авіа-мотивами, запустити повітряних зміїв, спробували себе в якості пілота і запустити повітряних дронів та змоделювати літачки. Сім`я – це ключовий сегмент клієнтів для Lufthansa. Авіалінії прагнуть забезпечити комфортний переліт для всієї родини, а відтак пропонують родинам спеціальні можливості, на кшталт, окремої реєстраційної зони, пріоритетної посадки на борт, дитячого клубу JetFriends. Окрім того, кожна дитина віком до 12 років, подорожуючи Lufthansa або Австрійськими Авіалініями, отримує у подарунок невеличку іграшку.

Близько 70% українських пасажирів компанії – це приватні особи.
Найбільшою популярністю серед українських пасажирів Lufthansa та Австрійських Авіаліній, окрім напрямків до Мюнхена, Франкфурта та Відня, користуються також Барселона, Мадрид, Мілан, Венеція, Ніца. Серед напрямків дальнього прямування до США, найпопулярнішими є маршрути до Маямі, Нью-Йорка, Лос-Анджелеса та Чикаго.
Lufthansa Group постійно вдосконалює свої послуги, щоб забезпечити пасажирам якомога більше можливостей
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: немецкое посольство в Украине,Україна - ЄС,Авиарейсы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.