Погроми хасидів в Україні, ще один крок до Європи?

15 червня 2016, 16:48
Власник сторінки
0
170
Погроми хасидів в Україні, ще один крок до Європи?

Нещодавно на Ютуб каналі Олександра Забожчука з'явилось відео: https://youtu.be/F2qGvMQhrEQ . Дивлячись його - не віриться, що це відбувається в Україні.

Хасиди влаштовують безлад на Українських вулицях, стріляють у перехожих, нападають на міліцію та журналістів. Маленьку частинку з цього всього ви можете побачити на даному відео.

Журналісти "Надзвичайних Новин" приїхали знімати сюжет про чоловіка, якому один з хасидів стріляв у обличчя. Під час зйомки в кадрі з'являються юні хасиди, які ведуть себе як дикуни. Також, в кадр потрапляє саме затримання хасидів міліцією, під час якого хасиди влаштували безлад, почали кидатися на людей, напали на знімальну групу "Надзвичайних Новин" та побили машину міліції.

Раніше, ми молги спостерігати таку поведінку іноземців лише з екранів телевізора, дивлячись закордонні новини. Тепер - все це частина нашої "європейської" країни. Прикро, що коли я чую ствердження "Україна - це Європа", то це не покращення рівня життя українців, а гуртожитки для мігрантів у Яготині, ЛГБТ-паради під час війни і погроми хасидів в Умані.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: паломничество,хасиды
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.