В Алчевську бойовики ДНР почали навчання, стягнули бронетехніку і "Гради"

04 червня 2016, 14:29
Власник сторінки
1
214

У Перевальську техніка і жива сила бойовиків дислокуються в центрі міста.

На території тимчасово окупованого Перевальського району і підконтрольного так званій "ЛНР" Алчевську проходять батальйонно-тактичні навчання бойовиків. За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа" навчання будуть тривати до 12 червня.

 В місцях проведення навчань "Народної міліції" так званої ЛНР фіксується активна передислокація підрозділів та важкої бронетехніки бойовиків.

 В східній частині передмістя тимчасово окупованого м.Перевальськ зафіксовано близько 20 одиниць бронетехніки бойовиків,яка поверталася з місця проведення батальйонно-тактичних навчань. 

Як повідомлялося раніше, в самому м.Перевальськ техніка й жива сила бойовиків дислокуються практично у центрi мiста. Координати: 48°26′30″N (48.441 71) довгота 38°48′13″E (38.803 691 ). Весь квартал біля місця розташування техніки і живої сили бойовиків (вулиці Косiнова, Дзержинського, Переїзна) посилено охороняється.

 Крім того, в лісосмузі, в районі с.Польове Перевальського району Луганської області зафіксовано 4 СРЗВ "Град", автомобіль "Камаз 4310",тентований автомобіль "Газ 66" і до 40 бойовиків. 

с.Польове знаходиться на правому березі річки Санжарівка біля кордону з Донецькою областю. На захід від села проходить лінія розмежування сил на Донбасі
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.