Уряд Порошенко планує підвищувати тарифи й надалі

02 червня 2016, 17:04
Власник сторінки
0
225
Уряд Порошенко планує підвищувати тарифи й надалі

З червня 2016 року, українців чекає декілька хвиль підвищення комунальних тарифів. По перше зміни будуть стосуватися тарифів за користування холодною водою.

    Як стало відомо, населення заборгувало більш ніж 10 мільярдів гривень.    Якщо врахувати що ця заборгованість відноситься до досить низьких тарифів попереднього подорожчання, то навіть неможливо уявити якою ціною обійдеться ще більше підвищення комунальних тарифів для пересічних українців.    Попереднє підвищення відбулося 1 квітня, тоді зросла ціна на електропостачання на 25 відсотків. Це також стосуватиметься подорожчання на послуги користування водопостачанням, як холодною водою так і гарячою, бо для забезпечення будь якої будівлі водою, треба використовувати насоси, які використовують електроенергію для роботи. Така ж сама схема і у гарячого водопостачання. Весь цей тягар ляже на плечі, і без того збіднілого та стомленого українського народу. Але і це ще не все, так з початком нового опалювального сезону, українці відчують увесь тягар комунального боргу, тому що ціна на газ зросла удвічі.    Уникнути підвищення вартості неможливо, ціна газу неминуче зростає для України. Як людям реагувати на такий фінансовий тягар? Порошенко та Кабмін, зовсім не переймається долею  громадян, адже такий борговий тягар залишить без останньої копійки і без того  пригнічених українців.    Люди втомилися від нескінченних вимог, і навіть не треба сумніватися, що це ще не остання антинародна реформа від  оновленої команди псевдо-реформаторів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Украина,ЖКХ оплата ЖЭК услуги тарифы,Подорожание
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.