Презентація книжки Ганни Герман "Дівчинка і косміти" в Мисьецькому Арсеналі.

21 квітня 2016, 15:26
Власник сторінки
Политолог
0
76

Вчора в Мистецькому Арсеналі, де проходить книжкова виставка, нарешті презентувала свою довгоочікувану книжку "Дівчинка і косміти", Ганна Герман, на яку так сильно очікували допитливі читачі.

Вчора в Мистецькому Арсеналі, де проходить книжкова виставка, нарешті презентувала свою довгоочікувану книжку "Дівчинка і косміти", Ганна Герман, на яку так сильно очікували допитливі читачі. В повісті "Дівчинка і косміти", описується доля дівчини, яка мріяла про те, що їй в її нелегкому житті допоможуть ангели, і навіть тоді, коли їй хотіли відрізати коси, вона мужньо відстоювала їх, аби цього не сталося, бо вважала, що її коси - це антени, які з'єднують її з ангелами. "Дівчинка і косміти" - це історія про смерть космосу і відродження космосу. Про його вічне повернення, якщо твоє серце готове прийняти муки його народження. Для читача ця повість - щось як мінімалістський етюд. Кілька акордів, котрі монотонно повторюють себе в часі, витворюючи емоційну напругу такої сили, що, коли музика стихає, ти ще довго-довго живеш її настроєм, дивуючись нерукотворній глибині, яка привідкрилась услід за монотонністю.Для автора ця повість - остання піраміда, збудована на руїнах старих світів у власному серці. Архітектура емоцій, що привідкриває  простір над головою і дозволяє прогледіти вертикаль серця.Сама презентація відбулась в стилі автограф-сесія, де кожний з гостей, відвідувачів та просто  шанувальників письменницького таланту, Ганни Герман, мали можливість люб'язно отримати книжку з автографом авторки.Ганна Герман, як і всі прості українці, всіма своїми можливостями підтримує наших хлопців з АТО, тому, свій гонорар за книгу, вона віддала на підтримку воїнів, а вони в свою чергу,  в цей складний для України час, знайшли можливість завітати на презентацію та своєю величчю подякувати авторці за щиру підтримку та теплу турботу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Книжковий Арсенал,Ганна Герман,презентація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.