МИ - ГРОМАДЯНИ НЕЗАЛЕЖНОЇ УКРАЇНИ

08 квітня 2016, 12:44
Власник сторінки
Редактор
0
78
МИ - ГРОМАДЯНИ НЕЗАЛЕЖНОЇ УКРАЇНИ

Скільки триватиме війна? Допоки саджатимуть українських націоналістів у в’язниці? Коли почнеться справжня боротьба з корупцією?

Скільки триватиме війна? Допоки саджатимуть українських націоналістів у в’язниці? Коли почнеться справжня боротьба з корупцією? Кожного дня українці задаються цими питаннями. Кожного разу відповідь одна: «Коли зламається система!» Ми знаємо, що потрібно знищувати олігархічну систему , люструвати половину мандатників ВРУ, ліквідувати кумівство з політики тощо, але діяти ніхто не хоче. Всі чекають доки та система зламається сама або прийде черговий «лідер» і наведе порядок на свій лад, тільки не «я». Я не знаю хто є автором цих слів: «Який народ така й держава»,але їх сенс полягає, в тому , що який фундамент закладе народ, так і будуватиметься держава. Якщо суспільство буде активно слідкувати за чиновниками та їхніми політичними діями, не боятиметься та не ламатиметься під доларовими купюрами, то депутати матимуть страх зробити незаконність. Українці після Майдану Гідності дали повну свободу дій новим, «вже чесним», опозиційним лідерам і, вигукуючи: «ПЕРЕМОГА!», розійшлися по своїх роботах та університетах. Зарано. Якщо ми хочемо створити нову державу, то перш за все, маємо бути її активними громадянами. Тому що саме народ є тією рушійною силою, яка здатна ліквідувати сьогоднішню систему влади. Активізація та об’єднання направить нас на вірний шлях до змін. Лише з ідеєю в серці та з правдою на устах ми зможемо вибороти ту бажану демократію з рук української олігархії. У найскрутніші для України часи, коли, здавалося, останні надії було втрачено, на захист співгромадян, піднімалися творча інтелігенція, науковці, громадські діячі. Сьогодні найбільша увага приділяється нам, національній молоді. Ми будуємо нову країну, за нами стоїть її майбутнє. Бути байдужим і залишатися жити у тій самій системі - просто не маємо права. Іван Франко писав: «Все, що йде поза рамами нації, се або фарисейство людей, що інтернаціональними ідеалами раді би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими «вселюдськими» фразами покрити своє духовне відчуження від рідної нації. До кого ж відносишся ти? 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Патріотизм,Україна,націоналізм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.