У Полтаві лікар піймався на хабарі

15 березня 2016, 18:21
Власник сторінки
0
19
У Полтаві лікар піймався на хабарі

Скільки б не говорили та не писали, про те, що хабарництво — це погана справа, і, що порушники, рано чи пізно потрапляють до рук закону, люди все ж продовжують це робити.

Скільки б не говорили та не писали, про те, що хабарництво — це погана справа, і, що порушники, рано чи пізно потрапляють до рук закону, люди все ж продовжують це робити. До того ж іноді хабарники вимагають гроші у людей, які не в змозі з ними розрахуватись.

Подібний випадок мав місце у Полтаві. До лікаря звернувся хворий, якому треба було продовжити  групу з інвалідності. Чоловік був дійсно інвалідом, і довідка була б законною, але лікар, який відповідав за це, став вимагати у нього гроші, щоб справу розглянули швидше.

Виникає питання, яку совість треба мати лікарю, щоб вимагати гроші у хворого інваліда? Чоловік поскаржився в органи правопорядку,прокуратурою були викриті дії лікаря, і на нього було заведено справу. Хочеться вірити, що горе-лікар отримає по заслузі.

http://pohnews.org/12829-u-poltavi-likar-piimavsya-na-habari

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.