Прокуратура Київської області покриває наркоторговців?

12 березня 2016, 19:36
Власник сторінки
0
32
Прокуратура Київської області покриває наркоторговців?

Нещодавно в аеропорту "Бориспіль" із більш як кілограмом марихуани правоохоронці затримали двох громадян Ізраїлю.

Нещодавно в аеропорту "Бориспіль" із більш як кілограмом марихуани правоохоронці затримали громадян Ізраїлю Уайлера Пінхаса Менахема та Жанну Брандсдорфер. У результаті затримання з речовими доказами було зафіксувано скоєння злочину за ст. 305 КК України "Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів". Наразі триває досудове слідство. Справу веде прокурор Київської обласної прокуратури - Сергій Харчак. Є інформація, що наркоторговці Менахем та Брандсдорфер зараз намагаються купити лояльність Харчака. Якщо в них це вийде то вони, не понісши жодної відповідальності за свій злочин, продовжать розповсюджувати наркотики в Україні і губити людей. 
В Ізраїлі наркоторговці відбували б покарання строком від 9 років, а в Україні ризикують бути виправданими і відбутись лише переляком. І все це можливе завдяки запланованому корупційному маневру із прокуратурою. Невже ми настільки не поважаємо себе, що дозволимо душогубам уникнути справедливості? Необхідний громадський контроль над цією справою! Прошу всіх долучитись до розголосу та слідкувати за розвитком подій. Якщо прокурор Харчак проявить хоч найменшу лояльність до злочинців або віднайде у справі пом'якшуючі обставини - це свідчитиме про те, що він вже отримав свою винагороду за сприяння. 
Вважаю, що єврейська громада України також має виступити проти цього свавілля, адже такі злочинці дискредитують як євреїв України, так і громадян Ізраїлю в очах українців та світу. А органи правопорядку повинні показати приклад того, що в нашій країні борються зі злочинами і доводять справедливе обвинувачення до вироку з відбуттям покарання. 
Як народний депутат і перший заступник голови парламентського комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, я беру цю справу під свій особистий контроль і буду вимагати прозорого слідства та адекватного вироку затриманим.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: прокуратура,наркомафия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.