Сьогодні Саакашвілі приїде до Полтави

11 березня 2016, 13:01
Власник сторінки
0
52
Сьогодні Саакашвілі приїде до Полтави

Саакашвілі та ще декілька політиків, у тому числі Сергій Лещенко, Мустафа Найєм та Василь Гацько, зібрались сьогодні відвідати Полтаву.

Саакашвілі та ще декілька політиків, у тому числі Сергій Лещенко, Мустафа Найєм та Василь Гацько, зібрались сьогодні відвідати Полтаву. Цей візит відбувається у рамках антикорупційного форуму, який розпочав свій рух по багатьох містах України.

Подібні події вже мали місце в Одесі, Києві, Харкові та ще в декількох містах країни. Це ініціатива руху «За очищення», і очолив його сам губернатор Одеської області Михаіл Саакашвілі. Як зазначають політологи, антикоррупційні промови Саакашвілі на його форумах схожі на звичайну критику влади, яка служить формуванню позитивного іміджу політика та являють собой звичайну піар-кампанію його персони.

Сьогодні ж форум буде проводитись у Полтаві і почнеться о вісімнадцятій годині в Палаці дозвілля та відпочинку «Листопад». 

http://pohnews.org/12662-sogodni-saakashvili-prijide-do-poltavi

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.