Азаров запропонував Яценюку парі

10 березня 2016, 15:14
Власник сторінки
0
61
Азаров запропонував Яценюку парі

Екс-голова Уряду України Микола Азаров, який наразі перебуває у Росії, запропонував теперішньому прем’єр – міністру Арсенію Яценюку парі.

Екс-голова Уряду України Микола Азаров, який наразі перебуває у Росії, запропонував теперішньому прем’єр – міністру Арсенію Яценюку парі.

У своєму зверненні до Яценюка, яке він оприлюднив у соціальних мережах, йдеться про те, що Микола Янович пропонує нинішньому прем’єру замінити його на деякий час на його посту. Азаров запевняє, що розуміє, як виправити усі помилки, яких припустилася нинішня влада і зробити життя громадян України кращим. Як говорить Микола Азаров у зверненні, він зобов’язується  за два роки виправити усі помилки, тобто — відродити все, що було зруйновано, збільшити усі зарплати та пенсії рівно на стільки, наскільки їх було зменшено. Теж саме з квартирними рахунками – повернути у них колишні цифри. Також Азаров запевняє, що налагодить в Україні мир та спокій.

http://pohnews.org/12632-azarov-zaproponuvav-yacenyuku-pari

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.