ХТО Я ?

09 березня 2016, 10:00
Власник сторінки
0
109

Хіба існує поняття рабства, коли навколо - тільки раби ?

Сутність єства закладеної багатовіковою єволюцією суспільних відносин на основі принципу зграї ,- де завжди був ватажок і були решта , тобто сама зграя і по нині є фундаментальною основою суспільства . В сучасних умовах панування одного над другим перейшло на якісно новий рівень . Одним примусом , тобто силою , усе суспільство неможливо загнати в одну зграю , бо так чи інакше будуть ті , хто буде протистояти такому зухвальству проти своєї особистості .



Кожній людині необхідне розуміння сенсу життя. Коли є це правильне розуміння, саме тоді людина стає по-справжньому вільною. І мета так званих правителів світу - ні в якому разі не допустити цього. В їх арсеналі є безліч варіантів заміни істинного сенсу життя, яку вони нав'язують кожній людині з перших днів життя.Ми навіть не помічаємо де і коли відбулася підміна нашої свідомості на ту що робить нас рабами , але вже не з примусу ,а з нашої особистої волі .Бо ми почали мислити так як нам це нав язали . Маріонетки - раби, народжені рабами, самі народжують і виховують рабів. І мало хто готовий це усвідомити і визнати. Максимум, на що здатні далеко не всі люди, це погодитися, що населення країни або планети, це - раби. Усе, на що вони здатні - це сказати: «Ну, так ... ми раби». І все! Невже настільки сильний стадний рефлекс, невже це не хвилює просто тому, що всі раби?

Читати далі

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.