Сьогодні на Полтавщині можна помолитися чудотворній іконі

06 березня 2016, 17:48
Власник сторінки
0
37
Сьогодні на Полтавщині можна помолитися чудотворній іконі

Сьогодні на Полтавщину з усіх куточків України поприїжджали та поприходили паломники, щоб вклонитися чудотворній іконі у соборі Козельщинського монастиря.

Сьогодні на Полтавщину з усіх куточків України поприїжджали та поприходили паломники, щоб вклонитися чудотворній іконі у соборі Козельщинського монастиря. Справа у тому, що сьогодні собор відмічає храмове свято, і охочих помолитися іконі Козельщинської Божої Матері знайшлось багато.

Ця ікона відома дивами зцілення. Перше диво трапилось ще в 1881 році, коли від ікони зцілилась молода дівчина. У дівчини були паралізовані ноги, і хоча вона була з заможної сім’ї, через що грошей на лікування не шкодували, ніхто допомогти їй так і не зміг. Хвору вирішили показати московським лікарям, і от, перед поїздкою, дівчина почала молитись перед іконою. Враз її пройняв різкий біль, після чого вона втратила свідомість, а коли прийшла до тями, то відчула себе здоровою. Її батьки, вирішили збудувати церкву, де кожен би зміг помолитись за своє здоров’я.

Сьогодні ікона перебуватиме у церкві, тому кожен може прийти і побачити її та помолитись .

http://pohnews.org/12482-sogodni-na-poltavshchini-mozhna-pomolitisya-chudotvornii-ikoni

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.