МНС повідомляє невтішні цифри щодо пожеж в Україні

02 березня 2016, 16:46
Власник сторінки
0
48
МНС повідомляє невтішні цифри щодо пожеж в Україні

За минулу добу у країні відбулося 128 пожеж, — повідомляє МНС України.

За минулу добу у країні відбулося 128 пожеж, — повідомляє МНС України. Усього з початку цього року в Україні виникло більш ніж 8000 пожеж, у результаті чого загинуло 43 людини.  

Це дуже великі і невтішні цифри. Багато хто залишається без домівок, буквально на вулиці. У наші часи — це велике горе, до того ж гинуть люди.

Зазвичай пожежі виникають через необережність самих людей, які дуже безтурботно ставляться до пожежної безпеки. Особливо часто це відбувається у опалювальний сезон, коли громадяни використовують багато різних електроприладів, які не завжди перебувають у нормальному робочому стані.

І, хоча Державна Служба Спасіння постійно попереджає громадян, більшість все одно не звертає належної уваги на пожежну безпеку. Будьте обережні — бережіть себе та своїх близьких.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.