Яким чином знизити ажіотаж з приводу цін на гречку в Україні

28 лютого 2016, 17:37
Власник сторінки
0
90
Яким чином знизити ажіотаж з приводу цін на гречку в Україні

Як повідомляє директор Української асоціації торгівельних мереж України Олексій Дорошенко, знизити високу ціну на гречку в Україні допоможе лише імпорт цієї крупи з-за кордону.

Як повідомляє директор Української асоціації торгівельних мереж України Олексій Дорошенко, знизити високу ціну на гречку в Україні допоможе лише імпорт цієї крупи з-за кордону. Як варіант, він пропонує завозити гречану крупу з Китаю. 

Дорошенко не пояснює лише одного — чому Україна, де здавен вирощують цю культуру, країна, яка раніше експортувала гречку у різні країни, тепер змушена сама закуповувати її з за кордону? Як повідомляє чиновник, у минулому році в країні виробили гречки на 25% менше, ніж сподівались. І тому ціни на продукт зросли до таких висот, як 32—33 гривні за кілограм, і врятувати становище зможе тільки імпорт. 

http://pohnews.org/spozhivach.html?new_id=9174

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.