Стало відомо, чи відбудеться цього року «Юморина» в Одесі

28 лютого 2016, 15:51
Власник сторінки
0
132
Стало відомо, чи відбудеться цього року «Юморина» в Одесі

Вже багато років поспіль першого квітня, у день сміху та гумору, в Одесі відбувається відома на всю країну «Одеська Юморина».

Вже багато років поспіль першого квітня, у день сміху та гумору, в Одесі відбувається відома на всю країну «Одеська Юморина». Це неперевершене свято веселощів, гумору, сміху та весняного настрою. З усіх куточків України на свято приїздять люди, щоб разом з одеситами святкувати цей день.

Минулого року, у зв’язку з політичною ситуацією одеська місцева влада вирішела скасувати проведення свята. В багатьох виникає закономірне питання: чи відбудеться «Юморина» цього року? Відповідь на нього дала організатор фестивалю Наталія Дєлієва. Як відомо, свято гумору не є офіціальним святом міста, але, незважаючи на це, подія відбувається щорічно, і нинішній рік не стане винятком.

Вона розповіла, що цього року в рамках заходу відбудеться Фестиваль клоунів та мімів «Комєдіади». Цей фестиваль є міжнародним, і в його проведенні будуть брати участь  не лише українські актори, а й клоуни з багатьох країн світу. Родзинкою свята стануть клоуни з Південної Америки. Наприкінці свята відбудеться урочисте підписання угоди про участь українських мімів у щорічному Міжнародному фестивалі клоунів у бразильському Ріо –де –Жанейро в 2017 році.

http://pohnews.org/kultura.html?new_id=9172

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.