Яку зарплату українці назвали достойною

28 лютого 2016, 10:00
Власник сторінки
0
221
Яку зарплату українці назвали достойною

В Україні було проведено соціологічне опитування за участю різних верств населення — людей, які обіймають різні посади та мають різний рівень освіти.

В Україні було проведено соціологічне опитування за участю різних верств населення — людей, які  обіймають різні посади та мають різний рівень освіти. Опитувані зобов’язані були відповісти на питання, скільки грошей необхідно зараз українцю для достойного проживання в країні.

У результаті  виявилось, що більша частина опитуваних вважає, що для життя в Україні потрібно не менш 20 тис. гривень на місяць. Робітники офісів вважають, що для того щоб добре жити, потрібно заробляти не менш 50 тис. гривень. Для декого життя починається з 100 тис. гривень на місяць. І лише двоє на сто опитуваних вважають нормальною зарплату  у  5 тис. гривень.

Усі верстви населення сходяться в одному — життя у країні погіршилося,  населення бажає кращого майбутнього.  У зв’язку з цим кожний п’ятий українець налаштований на виїзд з країни, щоб забезпечити собі та своїй родині нормальне життя.

http://pohnews.org/suspilstvo.html?new_id=9150

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.