Столицею України хочуть зробити Канів

27 лютого 2016, 15:00
Власник сторінки
0
124
Столицею України хочуть зробити Канів

В «Опозиційному блоці» нові ідеї та пропозиції. Так, на черговому засіданні з приводу написання нової Конституції України було внесено пропозицію перенести адміністративний центр країни до маленького

В «Опозиційному блоці» нові ідеї та пропозиції. Так, на черговому засіданні з приводу написання нової Конституції України було внесено пропозицію перенести  адміністративний центр країни до маленького містечка Канів, що на Черкащині. У разі схвалення цього рішення у місті мають перебувати Верховна Рада, Кабінет міністрів та інші державні установи.

Нагадаємо, що у Каневі розташований музей Тараса Шевченко та його могила. У кулуарах державної влади над такою пропозицією посміялись, а от мешканці самого Канева віднеслись до цього з ентузіазмом і згодою.

Місцевий мер навіть пошуткував відносно нових ідей українських політиків. Він заявив, що не зможе змагатись з мером Києву, Віталієм Кличко, бо вони перебувають у різних вагових категоріях. Та взагалі, сказав голова, влада міста Канева буде рада прийняти у себе Верховну Раду країни у повному її составі.

http://pohnews.org/politika.html?new_id=9125

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.